reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Żelka pomyśl,że już niedługo będzie po slubie i po chrzcinach i przynajmniej te stresy odejdą, trzymaj się mocno kobietko:)
Hope dawaj bułe!!! HAHAHAHAHA UBÓSTWIAM Twoje posty:D:D

ja zmęczona padam na ryj, wiec uciekam bo na klawiaturze zasnę:p

reklama
Hejka :-)

a ja po obiadku położyłam się do łózka odsapnąć chwilkę bo młody spał i patrze Szymuś tez wskoczył do swojego łóżka i śpi :tak: przedszkole daje mu w kość :-D , ja sobie nie pospałam za długo bo się Filipek obudził ale za to wskoczyłam tutaj. :-)

Żelka- od siebie jeszcze dodam że Tymuś pewnie odczuwa ten stres i napięcie w domku i pewno to też troszkę mu przeszkadza , a tatuś nawet jak po pracy to myślę nie obrazi się na miłe chociaż pół godzinnki spędzone z z synkiem sam na sam aby mama mogła zrobić coś dla siebie :tak:

dzisiaj zaczyna się II seria mojego serialiku na TVN - :-):-):-)

Zelka ja czasem tez mam zlosci na malego ale tak jak mowia dziewczyny, chwila rozlaki i nawet marudzenie potem nie przeszkadza:-) glowa do gory:-)

a zel na zabki rowniez mam ten sam:-)

A ja mam inny żel na dziąsełka :-p

Adiaps
wszystkiego naj!!!

Hope to że średnia jest 7-8miesięcy nie znaczy że ząbki nie mogą wybić się szybciej.

Żelka spokoju życzę:-)

Witam się i uciekam . Igor dziś strasznie płakał. Noszenie tulenie całowanie smarowanie dziąsełek nic nie dawało. Dostał czopek dotlenił się na dworku i w końcu zasnął. Skorzystam z chwili spokoju i też sobie poleżę.

reklama
Kamcia ale z czym????

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa już wiem.... weź przenieś. Sorki jestem tak zawinięta dzisiaj. Miałam na kartce spisane i poleciałam z całością tutaj :(

Ostatnia edycja:
Do góry