reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Mam nadzieję,że wszystkim zarobionym mamom udały się chrzciny, Jak dobrze,że My dużo jeszcze czasu mamy:)
styna fajnie ,że znalazłaś chwilę na bb:) będziesz napewno boską panna mlodą

A my dzisiaj pół dnia w drodze, pół dnia na zakupach, pół dnia jedliśmy:-D bo junior jakiś żarty dzisiaj - zjadał dwa razy z dwóch piersi.. dziadków odprawiliśmy do W-wy i czekamy na tatusia:-) Lecę zrobić się na bóstwo
Żelka u mnie są:tak: kupiłam ostatnio,chociaż najbardziej lubię figowe,tureckie(są w bomi po 2,99)

reklama
To chyba panie Bierdonce przede mna ukrywaja te ciastka, bo jak wchodze i sie pytam odrazu mowia ze nie ma :/ a mi sie ich chce juz chyba z 2 miesiace. Moze mi któraś kupi cała zgrzewkę, poda nr konta a ja podam adres gdzie przeslac pysznosci i sie jakos dogadamy? hmmm :p

Chcialam wam pokazac filmik z moim synkiem w roli glownej ale nie da sie uploadowac filmow z dysku :/

Witam się i ja po całym dniu.
Dziś pogoda u nas była ładna. Od rana pośmigałam na giełdę i KUPIŁAM KIECKĘ!!!:-)Jestem mega zadowolona. Po południu byłam ze starszakami na placu zabaw,a później nawiedzili mnie rodzice...
jolek Najlepsze życzenia dla naszego 4-miesięcznego faceta!:happy:
stynka witaj kochana:-)
Trochę tu pusto dziś,ale to pewnie przez te chrzciny.Mam nadzieję,że wszystkie się udały;-)

Żelka ja Ci mogę kupić noł problemos:tak: akurat we wtorek będę w Biedrze to zakupię i Ci wyślę. One są w takich pudełkach, ale nie wiem ile tam sztuk opakowań jest, ale tak na oko około 20.

Jolek ucałowania dla Igorka

Witam sie;)

Wrocilam juz z wakacji;P jak zobaczylam ile mam do nadrobienia to az usiadlam 38 stron z jednego watku:szok: nie dam rady hehe jutro bede sie starala czytak a tak to zycze milego wieczorku;)

Żelka ja Ci mogę kupić noł problemos:tak: akurat we wtorek będę w Biedrze to zakupię i Ci wyślę. One są w takich pudełkach, ale nie wiem ile tam sztuk opakowań jest, ale tak na oko około 20.

Jolek ucałowania dla Igorka
poważnie ??? będe wdzięczna - bo ja nigdzie nie moge zaleźć :S
sie dogadamy na pivie :)

ufff u nas po chrzcinach i poszło superaśnie :) młoda całą mszę rozglądała sie i słuchała... co dziwne marudzic zaczynała gdy była cisza ;) jak tylko ksiądz zaczynał mówić albo "tłum" śpiewać Lenka otwierała szeroko oczy na to co sie dzieje i ... zasypiała ;) stwierdziłam, że jak nie będę mogła jej uspokoic to będę do kościoła chodzić ;) rozplakala sie tylko już po mszy, bo było jej za gorąco i zdjęcia z rodzinka i księdzem będzie miała z potwornie rozpłaczonym grymasem na twarzyczce ;)) obiadek też przebiegł sprawnie i supersympatycznie, więc niepotrzebnie się denerwowałam ;)
mam nadzieję, że u pozostalych dziewczynek podobnie. przesyłam gratulacje dla wszystkich ochrzczonych dziś dzieciątek i ich rodziców :)))

mandrzejczuk no nie gniewaj się ;) ja poprostu kupe lat pracowałam w banku i wiem,że takie manko to nie tylko ewentualna odpowiedzialność finansowa ale i potworny stres związany z procedurami jakie w takich sytuacjach towarzyszą- a już w szczególności gdy jesteś początkującym pracownikiem, jak to jest w przypadku twojego M o ile dobrze kojarzę. nie jest wtedy wesoło, szczególnie jeśli masz szefa debila, a nie wiem jak jest u twojego Małżonka ;)
także rozejm mam nadzieję ;))) pozdrowionka :)

reklama
Bra -rzeczywiście ylko się cieszyć, że lenka była taka grzeczna.Ciekawe, jak moja Zosieńka bedzie się zachowywać (jesli ją głód nie dopadnie, to powinna byc grzeczna). Ale my mamy jeszcze sporo czasu do chrzcin - 24 września.
Joluś - całuski dla Igorka. O jego urodzinach będę zawsze pamiętać, bo jest równo o 31 lat młodszy ode mnie...

Do góry