reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

O Styna wspominalam cie ostatnio ;)
Z goscmi tak jest ja tez musialam dzwonic do prawie wszystkich i pytac czy sie laskawie zjawia...zalatwiaj tam wszystko powoli a po slubie koniecznie pokaz nam fotki ;) Buziaczki dla Nadenki

Alez jestem wykonczona...bola mnie wszystkie gniaty, oczy szczypia, glowa ciezka...zaraz trzeba isc wlosy umyc i zaczac powoli wszystko szykowac...

reklama
bra,mandrzejczuk życze udanych chrzcin:) Dajcie znac jak się maluchy sprawowały.
styna witaj!:)
My dziś mamy słonko, zaraz zabieram moich chłopaków na spacewrek:):)
miłego dnia zyczę i do później.

witam sie i ja:-)
dzis wspanialy dzien bo tesciowie pojechali na caly dzien w gory:-) w koncu mamy spokoj:-) ide nacieszyc sie mezem:-):-)

Ania, kolejny głos na Twoją kołysankę już w kolekcji:)
Alex, jaki macie samochód, że taki jest pechowy? Coś mi świta, że ford mondeo, dobrze pamiętam?
My chrzciny też w lokalu robimy, bo raz, że na moich dwóch pokojach wszystkich nie zmieszczę, a dwa, że zwyczajnie jak przeliczyć finanse i do tego jeszcze wkład własny jaki trzeba w to włożyć to i tak wychodzi na jedno. Także na szczęście ominie mnie to całe zamieszanie:)
Nie mamy forda focusa II

Mam nadzieję, ze chrzciny sie udały a dzieciaczki były grzeczne.
Styna witaj, miło cie usłyszec po tak długiej przerwie :)
A mój maly dzisiaj taki płaczliwy był, nawet jak wyszłam z nim na spacer to włączył taka syrene, że nie moglam go uspokoić dopiero jak go wziełam na ręce to przestal płakać no i oczywiście wrócilismy do domku bo jak go próbowałam odłożyć to znowy ryk, w domu jeszcze gdzień z pół godziny tak płakał, że az mi serce pękało, wiem ze on tak płacze jak jest mega zmęczony i nie może zasnąć ale żeby takie histerie urządzać to szok.

Cześć dziewczyny:-)
U nas też piękna pogoda i też ją wykorzystaliśmy bo dużo spacerów było:-), a że mieszkamy obok lasu to jestem cała pogryziona przez komary i inne gadostwa:wściekła/y:, Młoda miała moskitierę na wózek a my z D. przecież nie owiniemy się w moskitierę <swoją drogą wyobraziłam sobie to nieźle musielibyśmy wyglądać:-D> a efekt tego taki, że siedzę i się drapię !

Mandrzejczuk podziwiam:tak:, że dajesz radę pogodzić opiekę nad małym z pracą! Musisz być nieźle zorganizowana.

p.s. wcinam herbatniki pełnoziarniste z biedry mniam:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
basiek w której kupujesz te herbatniki, ja zalatalam chyba caly lublin i nie moge ich znalezc, bo bym chyba cala zgrzewke kupila :p

Do góry