reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dość mocne słowa Hope ... ale każde ma swoje zdanie . nie chodzi mi tu że to polityk taki czy siaki tylko że człowiek który przez ogólne zło nie poradził sobie z problemami i postanowił odejść niż dalej żyć.

Nigdy nie wiadomo co Nas w życiu spotka i Nasze rodziny...

reklama
Co wy piszecie? Lepper sie powiesil? Moj Boze co sie dzieje w tej polityce...pamietacie jaka byla afera z Blida? Zeby nie miala nic na sumieniu tez by sobie w leb nie palnela, no ale fakt jako ludzi szkoda ich, ja tam zawsze lubilam na Leppera popatrzec i posluchac, chociazby po to zeby sie posmiac z jego gadki, ciekawe jak tam Łyzwinski, bo ten to przeciez siedzi...

No a tak wracajac do przyjemniejszych tematow, to wczoraj znowu nie bylo kolki ;p czasami jest cicho cicho i bach po 21.00 dym! Dzis juz nie spie od 6.30 bo Oskarek lezy i se spiewa, tlyko pies znalazl schron, bo wlazl pod koldre, a ja niestety musialam juz wstac, bo i tak sie rozbudzilam, ale co tam mamy weekend w koncu odpoczne od roboty, sloneczko swieci, wiec nareszcie czas na relaks

Mandrzejczuk właśnie o Tobie myślałam co tam u was, odpalam lapka a tu takie dobre wiadomości.... Mam nadzieję że kropelki podziałają na dłużej i kolki nie powrócą...
Hope dzięki za poradę, przy najbliższej okazji wypróbuję, bo szkoda mi tej mojej staruszki jak tak się męczy. Jeżeli chodzi o to czy coś się stało podczas mojej nieobecności to chyba tylko to że praktycznie całymi dniami i nocami siedziała sama w domu, bo M wpadał po pracy tylko żeby ją nakarmić i wyprowadzić i zaraz do mnie do szpitala, wracał wieczorem, kładł się spać i w środku nocy leciał do pracy, myślę że ta samotność jej zaszkodziła, nie wiedziała po prostu co się dzieje.
Teraz jak siedzimy nawet pod domem z małym to biorę ją ze sobą i leży sobie pod stolikiem, staram się też jak najrzadziej zostawiać ją samą w domu.
Teraz lecę na jakieś zakupy, wpadnę później.
Miłego dnia dziewczynki...

mandrzejczuk - słońce, jak to fajnie że u was lepiej już :)

U nas też trzy ostatnie dni bez kolek, a wczoraj nawet w tym czasie nie marudził tylko bajerował moją mamę która wpadła zobaczyć kąpiel we wiaderku. Zachwycona było, a Mikol odkrył że fajnie jest wystawić stópki ponad wodę.

Hejka :-)

Mandrzejczuk - fajnie że jesteś i odpoczywaj i relaksuj się weekendem ile w lezie :tak:
Persefona- współczuję katarku biedne maleństwo się męczy , życzę Mu szybkiego powrotu do zdrówka , a tak w ogóle to może jakaś alergia ???

Uffffffff jak gorąco...

Właśnie z zakupów wróciłam i się rozpływam.. Tata miał się w tym czasie synem zająć no i się zajmuje...każdy śpi w swoim wyrku.

Persefona u mnie Igorowi też furczy w nosie ale to najprawdopodobniej od gorąca.

Mandrzejczuk cieszę się,że już ok. Wypoczywaj:)

Futrzaku może i mocne słowa ale ani jeden ani drugi w słowach nigdy nie przebierali... Nie będę cackać się z ludźmi, którzy nie cackają się z innymi. Sławne: czy można zgwałcić prostytutkę, hehehe... i wiele innych, do których wolę nie wracać. I tak napisałam łagodnie jak na mnie ;-)

Marzenko oświadczyny przyjęte :-D:-D:laugh2:

Hope podzielam Twoje zdanie.

Joluś bardzo bym chciała wrócić szybciej, ale niestety mój louby nie chce powiedział,że to tylko 11 dni, więc i tak o wiele za mało, bo powinniśmy miesiac siedzieć... To bym sobie chyba wszytskie włosy powyrywała... jak fryzurka? zadowolona?
Majeczka dziekuje ślicznie:*
Mandrzejczuk tak się cieszę,że u Was lepiej;))

reklama
Do góry