reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

haha odpinane cycki to by bylo cos! :-D

aina - wiesz, ja tez czasem nie mam po prostu sily 'isc' heheh.. no ale teraz jest juz duzo lepiej jak jest moj B,,,, wiesz, ze bylo ciezko jak bylam sama z malutka, i to jeszcze na poczatku, a poczatki jak wiadomo sa trudne... :/ ,,,,
no, wiec teraz musi nadrobic zaleglosci ! <maz>
dzieki kochana ale film byl .......nuuuudnyyyyy.... no nic trudno... moze uda sie jeszcze wyskoczyc na cos lepszego...
..a Krol Lew --- oj juz nie moge sie doczkeac jak zasiadziemy z Polusia przed tym! :D
obiadek byl dobry, ale generalnie zjadlam dzisiaj tyle roznych rzeczy, ze jest mi po prostu ..niedobrze ;/ (plus gofry z kiepska sztuczna bita smietana i lody w kinie) ...(tudziez na kolacje np tunczyk z bialym serem) ....sorry jesli komus obrzydzilam.. hiihihihihihihi
Wrocilymsy kolo 21.00 a ta mala se spi! i to od okolo 19.30 do teraz! ani kapieli ani nic, a karmilam ja przed wyjsciem kolo 18.00, B. to ma szczescie pobawili sie i ladnie zasnela bez kwekania.. tylko teraz troche rytm rozwalony...

reklama
Jolka, u nas też tak było zaraz na początku jak zaczęliśmy dokarmiać modyfikowanym. Na szczęście się szybko unormowało i teraz jest jedna kupka codziennie, a najdalej co dwa dni, ale na szczęście widać, że malucha już brzuszek przy tym nie boli. Zastanawiam się tylko czy znowu nie będzie problemu jak w całości na sztuczne kiedyś przejdziemy.

Jolek, skąd ja znam, ze jak tata przyjdzie, to choć na chwilkę odsapnę hehe :)
choć nie za długo, bo zawsze coś muszę od siebie dodać jak np. K robi coś inaczej niż ja hehe

Hope, no to mnie wcale nie pocieszyłaś...
choć w sumie racja, że to cholerstwo tak szybko przychodzi jak i odchodzi...

Oooo widzę,że majówki zaczynają dawać znaki życia :-p

Ewcia skąd ja to znam... ale tak czy siak czuję się bardziej wypoczęta jak tata się młodym choć trochę zajmie:)

Kurde czuję się wypompowana w dodatku młody coś się buntował i zasnąć nie chciał.Mam nadzieję,że w nocy nie będzie niespodzianek. Brykam zaraz pod prysznic i do wyrka,bo mam trzy noce zawalone jak teraz zawalę kolejną i nie odeśpię to jutro z wyra nie wstanę !

Maja ciekawe co Polka na tą mieszankę powie :p

Jolek, Mikoś dziś też dłuuugo zasypiał... ale to chyba dlatego, że był za bardzo śpiący i nie umiał zasnąć...

ciekawe o której wstanie bo jadł o 20:30 a zasnął przed 22...

zazwyczaj wstaje tylko raz między 3 a 5, zobaczymy dziś :)

ja też się zbieram do spanka, pa kochane :*

hahah no jolek az sie boje! ;P a Ty sie wyspij w koncu!!! ja to nie wiem co mnie czeka dzisiaj,, z tym spaniem.. ale zaraz tez mykam..

edit:
moja tez sie buntuje, maz mowi ze walczy ze snem! jest mistrzem w tym..
... a ma nowe przezwisko ta nasza Polka : terromiś :)

mandzrejczuk ciesze się ze coraz lepiej u was :-)
marzena a moze lepiej jechac z dziećmi , bo szkoda żeby jedno zostało w domu a 2 pojechało i tam załatwić kogoś do opieki z kimś się dogadać albo (gdziekolwiek będziecie spać) do waszego miejsca noclegu załatwić sobie kogoś ... choćby ze znajomych albo rodziny albo dalszej rodziny młodych którzy są na miejscu...
ja bym tak kombinowała :-)
albo poszłabym z dzieciakami i połozyła jej w pokoju (przewaznie mają młodzi pokój na noc na miejscu imprezy) byłam na 2 weselach i na obu tak było że młodzi mieli pokój i u jednych spało w nim dziecko a drudzy niestety nie udostępnili pokoju bo powiedzieli ze tam jest wódka i pokój zamknięty na klucz....
więc moze spytaj młodych o ten pokój i o możliwość położenia tam dzieci :-)

no i ja tez dzisiaj od samego rana na nogach..
byłam na zakupach z 3 dzieci i 2 koleżankami... masakra na kółkach ... Viki to mi z H&m na boso uciekała i wyszła z zapiętej spacerówki!! Emmę karmiłam w samym srodku centrum handl. na ławeczce bo głodna a syn koleżanki marudził na wszytsko :-p tak wyglądają nasze wspólne wypady.. poza nową kulka do języka i najkami dla Vi nic nie kupiłam a jestem padnięta a jutro urodziny kumpla jeszcze musze sałatki mu zrobić od rana później jadę pomóc z moimi "aniołkami" wracam do domu szykuję się i idę a mój D dołączy jak skończy praće
wogóle dzisiaj sobie przywalił oknem i zrobił sobie mega dziurę na czole.. już myslałam ze będzie musiał szyć ale nie jest aż tak tragicznie.. wygląda jakbym mu dechą przyje** :-p
no ale co tam...
ufff idę się kąpać bo ejstem zmęczona

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie bardzo wczesnie no ale mojej malej czas sie przestawil i strasznie rozmowna jest:p

[Bjolkaaa[/B] ja przeszlam calkowicie na sztuczne i od tamtej ppory robi kupke codziennie czasem 2 razy dziennie ale jaka smierdzaca masakra:p mysle ze to sie unormuje

Do góry