reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Tylko nadal nie wiem co z tym pieluszkowaniem zrobić? Czekać na usg czy zapobiegawczo jednak stosować... widzę że generalnie rzadko się to stosuje ale sama już nie wiem.

Haloooo....
Jestem i ja... We wtorek wyszliśmy ze szpitala, niestety brzuch nadal otwarty, muszę codziennie jeździć do pani doktor na płukanie ale mówi że rana już się powoli ładnie sama zamyka.
Oskarek super grzeczny w domku teraz będę powoli was nadrabiać powoli.

Salsera sama wspominałaś że to ponoć g*** daje. Wstrzymaj się i nie męcz malucha. Przyznam Ci się jak ja patrzę na Igora jak on wieczorem leży z tym wielkim pupskiem przez te dwie pieluchy i rozłożonymi nogami i średnio mu z tym wygodnie to mi serce pęka.Stosuję to bo lekarz kazał i zobaczymy czy to coś dało w lipcu na kontroli. Staraj się jak bierzesz Mikołaja na ręce rozszerzać mu nogi. To takie działanie profilaktyczne. Gdzieś to w gazecie wyczytałam.

Karolka huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) Buziak na przywitanie w domku:)
Zmień sobie suwaczek:)

reklama
karolka :) nie ma to jak w domku :)

Ja dziś padam na ryjek znów :wściekła/y: Młody miał dziś kiepski dzien - może przez ten upał. Każdy szelest go budził, a zasypiał tylko na krótkie płytkie drzemki. Nawet kąpiel nie przyniosła mu oczekiwanej otuchy. Bidulek
Teraz mama leci prysznic wziąć i spatku. Ledwo przeczytałam co naskrobałyście - tak mi się oczy zamykają.

Do góry