reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam laseczki po ciężkiej nocy:-) mały buntownik dalej nie śpi.
tak gorąco na dworze, nie ma czym oddychać.
mandrzejczuk ja tez sama siedzę, damy rade. Ciesze sie,że zdazyłam jak narazie cos zjesc.
do mnie siostra przyjezdza w czwartek, pierwszy raz zobaczy małego. jestem od rodziny 780 km:( tylko moja mama widziała małego...
u nas dziewczynki tez pieluchy idą w zawrotnym tępie:)

reklama
Mandrzejczuk ściągnij z neta odgłos suszarki 80 min nagrania a w tle dodatkowo terapeutyczne bicie serca ... to jak masz pc właćzonego to na winampie zapuszczasz dodatkowo psychodeliczną suszare i masz 2 w 1.
wiecie co, wstyd tak maluchy kantować;-)
a swoją drogą to jak mandrzejczuk wpadłaś na to,że bobo suszarkę lubi?

Dziewczynki trzymam kciuki za dzieciaczki z żółtaczką, mam nadzieję że wkrótce przejdzie. Jakieś 10 lat temu u mojej kuzynki niestety skończyło się na przeszczepie wątroby właśnie przez tą dziadowską bilirubinę. Ale u was musi być dobrze kochane. :)

Mój też się przy suszarce uspokaja:) grzaliśmy suszarką przed kapielą,zeby było cieplej i jak słyszał suszarkę to cisza.... bez płaczu:)):-)

Cześć laseczki.
Wczoraj był potworny dzień. nie wiem co już mam robić z tym moim Antosiem. Dziś idziemy do lekarza, bo niedzielę mieliśmy okropną. Co chwilkę płakał i krzyczał, mało jadł i ewidentnie coś mu było i nie mam pojęcia czy to ta wysypka/pryszcze czy upał, czy jeszcze co innego.

Jolek kupilam huggies ale jakies takie twardawe sa no i przerzucilismy się na Pampersa i te sobie chwale bo sa mieciutkie, mam tez od mamy 154 sztuki Dada ale jeszcze nie otwierane, wiec nie wiem

Żelka a masz może namiary na stronke z tym? Bo ja szukalam ale nigdzie kurde nie ma wlasnie nic dluzszego...

[FONT=&quot]Jaipur ja w ciazy bardzo duzo suszarki uzywalam, bo mam kiepskie krazenie i w zime tak mi stopy marzly, ze az bolaly, a ze ciepla kapiel w misce ni pomagala to tak sobie suszareczka ogrzewalam przy okazji suszenia wlosow, no i jak bolay mnie plecy to kladlam się na boku i ogrzewalam dol plecow suszarka i maz wpadl na pomysl przy jednym z maratonow placzu malego, ze może skoro mamusia tak uwielbia zasypiac przy suszarce, pralce i odkurzaczu to może synek tez to polubi, no i się nie pomylilale teraz w te upaly to masakra z ta suszarka, wiec i jednoczesnie napiernicza wiatrak, jedno i drugie oczywiscie skierowane w strone drzwi, wiec o maluszka nie zachacza...

U mnie pogoda przepiekna takie sloneczko, ze az zal mi tych straconych wypadow na mazury, ale dzisiaj jest troche lepiej niz wczoraj, bo mamy wiaterek wiec fajnie mieszkano sie wietrzy
[/FONT]

Cześć :)

Mandrzejczuk nie czaj się i otwórz biedronkowe dla porównania z pampersami.Zobaczysz że różnica jest prawie żadna, za to w cenie ogromna.

Melia
trzymam kciuki za wizytę.

No właśnie poproszę o link z tą suszarką, muszę na moim krzykaczu wypróbować.

U nas Dada były w szpitalu i rzeczywiście są miększe i wygodniejsze dla bobasa. Cena też bardziej odpowiada kieszeni zwłaszcza, że kupa za kupą, tetrowe wysiadły bo nie dawaliśmy rady...
Dziś mały w nocy pospał po 3,5 godzinki. Rano troche sie pobulwersowął, a teraz z nów co godzinkę się budzi. Gorąco okropne więc ciągle chce z cyca popijać. Nie dziwie mu się ale moje cycki nie dają rady.

Witam się w ten upalny dzień:cool:
U nas nocka dziś spokojniejsza. Za to wstałam wcześniej,bo miała nas położna nawiedzić i...się do tej pory nie zjawiła. I chce mi się spać,a tu nie można się zdrzemnąć nawet. Po południu mają przyjechać moi rodzice i brat z żoną,więc ani chwili wytchnienia:blink:A z dziekanatu przysłali nam 40 pytań na egzamin dyplomowy:szok::szok::szok:więc trzeba się zabrać,poszperać w starych notatkach,opracować i jeszcze się nauczyć.MASAKRA!
mandrzejczuk my przy Gabi testowaliśmy różne pieluchy i ostatecznie podpasowały Pampers,bo po innych pupka się jej odparzała. A taka ciekawostka-Dadę produkuje pampers:tak:Z Remikiem na razie jedziemy na tetrowych,ale w szpitalu miałam Happy i nie narzekałam.
mloda_i_piekna maluszki niestety chcą pić w takie upały tak jak dorośli,a że mają do wyboru tylko cyc,więc wiadomo:blink:Ja mojego poję jeszcze herbatką\
jaipur ja gdzieś czytałam,że małe dzieci lubią odgłosy szumu i szmeru,dlatego odgłosy suszarki czy odkurzacza uspakajają:-pU mnie Gabi zasypiała przy odkurzaczu:sorry2:
melia mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze

reklama
hej hej mam nadzieję że nie nie zapomniałyście :-p hehe
wybaczcie ale u nas był napływ pięknej pogody i trzeb abyło to wyjkorzystać :-)
całymi dniami chodziliśmy po plaży , na karuzele.. Viki nawet sie nie bała jeżdzić na kolejce dla dzieci:szok::tak: dla Emmy nie było nic ciekawego hehe poza pogodą;-)
no i dobrze że wykorzystałam ten czas na maxa i całymi dniami siedzieliśmy na dworze bo dzisiaj już pada:dry:
alle za to jedziemy na zakupy bo nie mam się w co uboerać .. wszystkie ciuchy z przed ciąży luźne na mnie...:sorry2: i musze dokupić coś mniejszego ehhh
nadrobiłam wszytsko na maju , na szczęśćie dużo nie pisałyśce :-)

mandrzejczuk trzymam kciuki żeby małemu te kolki przeszły

i kciuki również za wszystkie dzieci z żółtaczką i innymi problemami
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry