reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No Karolka to jestem ciekawa, która pierwsza urodzi z nas ostatnich na placu boju. Mi po całym dniu pieczenia komunijnych tortów brzuch bardzo się spina, ale nie szykujemy się nigdzie nadal..

Nie pomagają porządki, seks, spacery.. widocznie wygodnie córeczce u mamusi i wyjdzie jak jej się zechce ;-)

reklama
mandrzejczuk gratuluję.. hihi
to już niedługo będziesz rodzić ;)

marzenko a własnie się zastanawiałam czy ty czasem nie rodzisz... ale jednak nie :-p
to czekamy dalej hehe

salsera cieszę się ze nie chlusiło ci na auli.... hihih

Kamcia nie rodzę. Pisałam wczoraj, że mnie nie będzie cały dzień :) Od jutra zaczynam być nerwowa :D

Dzisiaj marzę tylko o spaniu powoli :)

Kamcia - ten pan w knajpie żywił głęboką nadzieję że mu urodzę w lokalu i reklamę darmową zrobię, nawet twierdził że spokojnie z mężem dadzą radę odebrać poród bo ma butelczynę specyfiku na odwagę. Ale żeby tak rodzić w takim miejscu to ja raczej musiałabym sobie na odwagę chlapnąć :-D

Żegnam się powoli spać bo widzę że już późno. Postanowiłam spapugować trochę Darię i zebrałam do kupy dotychczasowe foty w jednym filmiku. No i głupia się poryczałam jak obejrzałam całość, tak od testu do teraz. Ach te hormony...

marzena .. no ze cie nie będzie to jedno..
ale zacząć rodzić w czasie nieobecności to drugie :-p hihih

salsera o tak.. hehe chyba musiałabyś sama sobie walnąć coś na odwagę :-D

dziewczyny pamietacie nasza sroczkę z Grecji???:-)
która od jakiegoś czasu nie ma neta i nie udziela się na maju

Styna wspolczuje ty to biedna jestes

Mandrzejczuk no to czekamy na rozwiniecie akcji

Kamcia chyba pamietam ale nie jestem pewna

Hope a po co ci byla kapusta?

reklama
:szok: gdzie wy się podziewacie??

ja już w domku posprzątałam...
siedze i się bawię z Vi...
jeszcze mam obiad do zrobienia..
mąż w pracy od godziny ... no i na dworze pada...
dzień w domu sie zapowiada:confused2:

Do góry