reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
futrzaczku i ja trzymam kciuki, powodzenia!! cos sie ruszylo znowu w majowym temacie,,,, ;)) persefona rowniez wszystkiego dobrego! lepidoptero zdjecie super - zawodowo! :) ,,chyba spacerek takze cos ruszyl mocno do przodu!

To i ja trzymam mocno &&& :-)
A u mnie nocka z głowy, kolejna zresztą, bo mój Mężuś złapał grypę jelitową z 40-sto stopniową gorączką :-(i biedak ledwie żyje. Niestety gorączka dość szybko wraca po zbiciu pyralginą, więc praktycznie nie śpię tylko go pilnuję, bo z tak wysoką temperaturą nie ma żartów. Oby tylko do mnie sie to dziadostwo nie przyplątało...

Styno witajcie w domku
Dziewczyny niech się rozkręca, trzymam kciuki :tak:
A ja chodzę wk.....na od dwóch dni bo mój synek nie dostał się do przedszkola :wściekła/y: Masakra jakaś, gdy dwoje rodziców pracuje to jedno ma sie zwolnić żeby siedzieć w domu z dzieckiem. Polityka prorodzinna w naszym kraju zasługuje na medal :angry: a do tego narzekają że za mało dzieci się rodzi, no szok po prostu. Będę musiała zapisać Rysia do prywatnego przedszkola, a w przyszłym roku pewnie szanse na dostanie się do państwowego nie wzrosną, dopiero jak będzie mial 5 lat bo to już obowiazek.

Dzień dobry :-)

Wczoraj po południu dzwoniłam do Futrzaczka, ale sama napisała co u niej. Trzymam za nią kciuki, żeby wszystko poszło gładko i szybko &&&&&&

Wczoraj późno wróciliśmy, ale było super. Najgorsze zaczęło się w nocy jak zrobiło mi się potwornie niedobrze :-( chyba kuleczki ziemniaczane z ostrym sosem pogryzły się z lodami kręconymi ;-)
Taką mamy dziś ładną pogodę, że chyba się legnę na tarasie z książką :tak:

Styna witaj w domku :-)

Lepi powodzenia i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&& a zdjęcie super fachowe :-)

Dombar a to, że będzie mieć rodzeństwo za chwilkę nie jest brane pod uwagę? Jak moja siostra zapisywała do przedszkola starszego synka to młodszego wpisywała do jakiejś ankiety czy coś. Spróbuj się odwołać może od tej decyzji.

Ostatnia edycja:
Melia to że rodzeństwo też niestety nie wystarczyło bo większość miejsc zajeły obowiązkowe 5 i 6 latki a później samotnych matek, i mamy klops. Obdzownilam wszyściutkie przedszkola w mieście i w żadnym nie ma już miejsc na rekrutację uzupełniajacą :-( Ale ja bym sobie tak beztrosko poleżała z ksiażką, zazdroszczę ;)

reklama
Styna ja to chetnie chupnelabym cala butle Martini, ale moj maz boi sie, ze maly urodzi sie pijany :-D za to szklaneczke zimnego piwka chlusnelam :tak:

dombar nie dziwie ci sie, bo ja tez bym sie wkurzyla. Ja nie wiem kto i co tym zasranym panstwem rzadzi, robcie dzieci rozmnazajcie sie ale idzcie na ulice i na nie zarabiajcie. No cholera jasna zeby przedszkola trzeba bylo kilka lat szukac? Zwolnij sie kurde i utrzymuj 4-osobowa rodzine z jednej wyplaty to ci wielcy i madrzy zaraz sie odezwa, ze dzieciom krzywda sie dzieje, bo bieda w domu.

Mam tak scieta dupe od meszek i komarow, ze wygladam jak biedronka, ciagle mnie swedzi ałłaaa :-( a juz nie wspomne o swedzacych rozstepach i wogole calym brzuchu...ja chce zeby to sie juz wszystko skonczylo......

Do góry