reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

jandia, ja się budzę w nocy i sprawdzam czy nie mam mokro :-D. Zazdroszczę Ci. Mój ma urlop na szczęście (sam sobie szefem) i czekamy, a Twój zdąży, zdąży, nie martw się. Ważne że się zaczęło.

reklama
jolek, co szpital to obyczaj. W niektórych pomogą, a w innych "radź se sam". jak w moim. Wiem co miałam 8 lat temu i podobno nic się nie zmieniło, a mimo to i tak jadę tyle km, żeby właśnie tam urodzić.

Witam sie pozna poroa, przeczytalam wszystko we wszystkich tematach, ale jestem tak padnieta, ze nie mam sily odpisac kazdemu, mam nadzieje, ze u tych co sie juz cos ruszylo pojdzie szybko, a u tych co sie jeszcze nic nie ruszylo ruszy sie lada chwila.

Powiem Wam tak: sesja byla zajebista !!! :tak: 5 godz smigalam z brzuchem w te i z powrotem i mialam takiego powera, ze powychodzily nam superaszcze zdjecia! Ogolnie nacyklaismy ich ponad 200 ale mam wybrac 30 najlepszych do obrobki.
Ale pooki co ide spac, noga tak mnie napiepsza, ze chyba bede miala dzisiaj nieptrzespana noc, ale co tam jeszcze sie na koncoweczce zalapalam na foteczki ;-)

O w morde ale mi bluzke zalalo :szok: Ktora karmic nie daje rady to ja chetnie pomoge ;-)
Misja wykonana, sesja udana wiec moge juz rodzic! Od jutra znowu zaczynam akcje "narzekanie" :-D

Kolorowych snow ciezaroweczki

Cześć Lasseczki:-D pewnie mnie już nie pamiętacie:/

na prawde nie mam kiedy otworzyć kompa,doba mogła by być dłuższa o 10 h. Dziewczynki są super,grzeczne nie płaczą nie mają kolek itp. Karmimy się cyckiem a właściwie cyckami:D
Co do smoczków DZIĘKI TEMU CO JE WYNALAZŁ;D bo ratują mnie w trudnej sytuacji:)
Starsze siostry są zakochane w maluchach,Gabi super zniosła poszerzenie rodzinki.

Mam nadzieje że wszystkie nie rozpakowane lada moment się rozpakują&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A WSZYSTKIM ROZPAKOWANYM GRATULACJE!!

poziomki, aż miło czytać same dobre wieści. Super, że się odezwałaś, myśłałyśmy o Tobie.

Hope, trzymam kciuki za szybki rozpakunek. Ale super, że to już, tylko wracaj szybko z Jagódką, bo się zatęsknimy.

Jeszcze jestem ;-) Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale czy aby Jogodzianka nie zechciała być pierwszym terminowym majówczątkiem? :-) Przegrałam zakład, charakter tatusia ;-)

Mam nadzieję, że mnie nie wymęczy, skurczybyki coraz mocniejsze.

Idę poleżeć, oddychać i sapać, dobrej nocy.

reklama
Hope powodzenia :) Dopiero doczytałam. Smsa Ci podaruję o tej porze :) oby szybko Wam poszło!

Sylwia Tobie też szybkiego porodu.

Jandia Tobie też &&&&

Ale ruch się zrobił :D

Do góry