reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się i ja...
A co tam pochwalę się: mam dziś urodziny i czekam aż mi synek prezent zrobi i wylezie... ma jeszcze troszkę czasu do północy... :-D
Pierwszy raz od kilku lat w moje urodziny jest gorąco, ostatnio zawsze było zimno i jakoś tak nijak... Idę umyję okna to może przyspieszę troszkę tego uparciucha...

reklama
karolka - umyj i u mnie bo po tej poprawce jest lepiej ale jakies uparte smugi dalej wyłażą :-)
Ja się zabrałam za może niezbyt rozsądne zajęcie - włażenie na drabinę i ściąganie książek z szafy na korytarzu, ale trzeba je poukładać w meblościance a samo się nie zrobi.

No dobra oglaszam wszem i wobec, ze do wtorku nie narzekam na to, ze chce juz urodzic! :-D Wlasnie do wtorku to ja nie moge rodzic, bo na poniedzialek wieczor mam umowiona sesje ciazowa!!!! Juhuuu a najlepsze jest to, ze prawie za darmola, bo tylko za 5 dych. Wstawilam swoje zdjecie na nk.pl i okazalo sie, ze mam kolege fotografa, ktory taka sesje mi zaporoponowal i dlatego nie musze duzo placic :-)
Sloneczko piekne zaczelo u mnie swiecic to chyba polece z tej okazjii do fryzjera podciac moje krzywo skoszone wloski!

mandrzejczuk - no to Ci sie udalo :-) zdjecia napewno beda super, tylko nie zapomnij sie nam pochwalic! :)

moj dzisiaj w pracy do 17 a ja sie chyba zanudze, myslalam zeby wybrac sie gdzies po sklepach pochodzic ale prawde mowiac nie chce mi sie samej. pewnie zaraz rusze odkuracz, pozniej wymysle cos na obiad a reszte dnia zmarnuje na necie :sorry:

bea81, super, że już po wszystkich dolegliwościach, nie ma jak w domku.

ewcia, witaj w domu.

marzena, nieciekawie masz z tym kolegą na porodówce, też bym nie chciała, żeby taki znajomek oglądał mi krocze. A o poród się nie martw, może wszystkie Mateusze wychodzą wcześniej, mój 2 tyg przed terminem wyskoczył.

poisy, może będziesz rekordzistką, która urodzi w terminie. Ciekawe, czy ktoś trafi idealnie w termin? To dopiero sztuka.

mandrzejczuk, też mamy taki ból gnatów, tzn. ja mam, ale myślę że większość z nas. Szczególnie ból miednicy, biodra nawet jak leżę czuję. Ale coś czuję, że po wiadomościach o sesji, bóle Ci przeszły taką radością bijesz;-).

Ja nie śpię po nocach ze względu na zgagę i bóle (opisze na dolegliwościach) i z nerwów (opisze na wizytach).

Salsera nie ma sprawy, akurat okna to ja lubię myć a jeszcze jak ma to pomóc w wyjściu małego to już w ogóle....
I może lepiej nie wchodź na tą drabinę...

Witam i ja. Pościel piorę bo chcę jeszcze to zrobić zanim urodzę, ale obawiam się że mała tak straszyła straszyła a jak przyszło do terminu to ma to w nosie i siedzi dalej. Małpka jedna, ja mam już dość spać nie mogę, podbrzusze to tak mnie boli że wytrzymać się nie da, skurcze cały czas nieregularne i jak tu rodzić.
Persefona nie martw się ja mam podobnie z P. On sobie zażyczył że mam zacząć rodzić w sobotę po 12 bo wtedy będzie już po pracy, i mam się wyrobić do 20 to pępkowe odrazu zrobi bo to weekend.

Styna ale sobie Twój P wymyślił i wyliczył, że wszystko za jeden weekend zrobi :-D A ja byłam po wyniki, potem po owoce poszłam do sklepu i kupiłam sobie dwie pary leginsów w lidlu, a teraz w końcu się wezmę do roboty, bo się rozleniwię i nic nie zrobię, tak już mam ;-)

reklama
Melia najgorsze że on to poważnie traktuje i jak powiedziałam że w sobotę trzeba na zakupy jechać, to powiedział że musimy w piątek, bo w sobotę będę rodzić, i czasu nie będzie.

Do góry