reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ja juz sobie przypomnialam ale ze mnie ciemna masa ostatnio, nawet o Poziomkach zapomnialam...
powiem wam, ze od 3 godz cos mnie pobolewa delikutasnie podbrzusze i nie sa to ruchy malego ani akcja kibelek...mam nadzieje, ze juz blizej jak dalej...

melia zaraz i ja zaczne schizowac, ze mi sie czopek saczy, bo od wczoraj takie cos ciemniejsze mam...ale ciort cie wie czy to akurat to czy moja autosugestia, jak sie staralam o dziecko to co miesiac mialam urojone objawy, a teraz wyszukuje objawow porodu, wiec tez zeby zaraz nie bylo, ze mam urojony porod :-D

Dobra lece na zakupki, bo jutro sklepy pozamykane, a w lodowce tylko swiatlo

reklama
Eh, jak ja zazdroszczę tym mamuśkom, które już się rozpakowały... Też już bym chciała:) Codziennie szukam czopa, wmawiam sobie, że te skurcze które czuję to na pewno szyjka się rozwiera, no i ciągle oglądam się w lustrze czy brzuch mi się opuścił i pytam męża czy potwierdza:)

Witajcie:-)
czytam prawie od godziny, tyle naskrobałyście...
Mandrzejczuk - ale się naśmiałam z Twojego snu:-D, Kamcia z bliźniakami, hahaha zawrotne tempo!

jaipur - dobrze, że masz takie super warunki i że Mały ładnie pije. Tyle ćwiczeń z balonikiem a tu cc... trzymaj się, szybkiego powrotu do pełni sił!

Fytrzaczku - teraz chyba na nas kolej, chyba że się mylę, musiałabym sprawdzić w odpowiednim wątku... ale u mnie zupełna cisza, małej się nie spieszy:sorry2: dobrze jej u mamci, tylko że ja mam ostatnio mega apetyt i boje się, że mała nie będzie wcale taka mała... i jak tu ją urodzić???:sorry2:

Karolq fajnie, że już w domku jesteście!

Melia fajnie, że fryzurka wyszła, teraz to już jesteś gotowa:tak:

Lepidoptera szykuj się Kochana, jak urodzisz to przyjdzie czas na moją Zosię, a już nie mogę się doczekać:-)

Siemka :-)

Pospałam dzisiaj troszkę wykorzystuje póki mogę :tak:

Melia- widzę że fryzjer skutecznie humor poprawił :tak: hmm ciężko powiedzieć jak się teraz u Ciebie akcja dalej rozwinie z tego co wiem to czop i dwa tyg odchodzić potrafi
Lepiodptera- tak tak teraz kolej na Nas :-):tak: ale u mnie też póki co ani widu ani słychu :-( ja nawet nei mam pojęcia orientacyjnie ile mój królewicz może mieć mam tylko nadzieję że wyjdzie gładko :-p
Karolqa- cieszę się że już w domciu :tak:

Melduje sie ze juz w domq;) Jak bede miala chwile postaram sie wszystko ponadrabiac. W skrocie moge powiedziec ze jest to bol niesamowity po cieciu i ciesze sie ze juz mam to za Soba;)

Witaj kochana w domku :)

My dziś odpuściliśmy sobie spacerek bo zimno.Za to pojechaliśmy na pierwsze odwiedzinki do dziadków...Ale mieli radochę :)

Bra ale nie rodziłam znów w tym śnie? :-D
Karolq haha a to mnie pocieszyłaś,bo ja już zadowolona,ze z każdą godziną jestem mobilniejsza i ból wydaje sie niewielki

reklama
Mnie właśnie poniosło i okna umyłam. Od powrotu ze szpitala nie potrafię przestać sprzątać! Gdzie jest ten mój leniuszek z czasu ciąży ????????????????????????

Do góry