reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
kamcia super :) my spacerki z wózkiem (tatuś kupił na prędzce jak byłam w szpitalu) mamy już zaliczone plus kilka wyjazdów do dziadków na drugi koniec miasta a jutro ruszamy na shoping hmmm.... tzn ja bo nie mam w czy,m chodzić cycki mi sie w koszulki z przed ciąży nie mieszczą i mężuś dał pieniązka

No Kamcia u ciebie pogoda super to smialo mozesz tretowac na spacerek.
Jestem w szoku, ze Jaipur miala cc, przeciez tak cala ciaze sie dobrze czula i wszystko tak szybko i gladko szlo...

kamcia super :) my spacerki z wózkiem (tatuś kupił na prędzce jak byłam w szpitalu) mamy już zaliczone plus kilka wyjazdów do dziadków na drugi koniec miasta a jutro ruszamy na shoping hmmm.... tzn ja bo nie mam w czy,m chodzić cycki mi sie w koszulki z przed ciąży nie mieszczą i mężuś dał pieniązka

dobry mężuś, dobry, chwali się takie poczynania, chwali ;)))

Pospałam sobie, chociaż troszkę mało...ból głowy wrócił:(

My też planujemy jutro pierwszy spacerek wózkiem, bo do tej pory młody śmigał po dworze w foteliku.

Proszę jakie dwie miłe wiadomości do podusi! strasznie się cieszę :-):-):-)
ale fakt Jaipur była tak dobrze przygotowana do SN a tu taki psikus no nic widocznie musiało być zagrożenie czy coś ważne że jest już maleństwo i że jest OK! :tak:

Ja już non stop rozmyślam a żadnych znaków ani widu ani słychu nic a do terminu 4 dni :dry:

Kurcze u mnie brzuch dalej wysoko az pod cyckami:rofl2:mam pytanie mi na pierwszejwizycie dali termin o ile pamietam 18 maj a po usg 8 i ten mam oficjalny w papierach !U Was też jest taka rozbierzność :confused:

Czesc laski,
Leze sobie juz bez malego,porod szedl super do partych,niestety na partych junior zle sie wstawial w miednice,jak powiedzial lekarz po cc nie bylo sznas na sn,bo uderzal czolem w kosc miednicy zamiast wchodzic w kanal.w sumie walczylismy do 16 z partymi,ale nie bylo postepu. Wiec zapadla decyzja o 16.30,ze na 17cc.troche bylam podlamana,nawet polecialo mi pare lez,bo tyle bylo staran.. Ok juz koncze bo maz mi kaze pospac i odpoczac.

jaipur niczym się nie martw, byłaś dzielna i to jest ważne!!!
a najważniejsze że jesteście już razem w komplecie :-)
czekamy na fotki !!!

trzymaj się kochana !!!

reklama
jaipur tak miało być najwyraźniej. dzielna z ciebie dziewczyna! najważniejsze, że z małym wszystko ok, a patrząc na twoja determinację z pewnością szybko dojdziesz do siebie :) a teraz odpoczywaj sobie, mężuś ma rację :) słuchaj go bo dobrze gada :)

Do góry