reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Aż tak dużo tego ze,mnie nie wylatuje, tyle że niczego takiego w pierwszej ciąży nie miałam. No już w szpitalu przed porodem:-)

To siedzę w domu, niech się wreszcie coś konkretnego zacznie dziać, naprawdę juz mam dość-ale Wy napewno to rozumiecie:-D
Wczoraj jak byłam u gin., to niczego takiego nie miałam, a jeżeli o rozwarcie chodzi to powiedziała, że spokojnie palec wchodzi a co to znaczy to ja nie wiem:wściekła/y:

reklama
Jolek Hope w szpitalu bo lekarzowi się ktg nie podobało wczoraj bo tętno mała miała za wysokie i zażyczył sobie obserwacji. I tak nam Hope uwięzili na koszt państwa, karmią ją dziwnymi rzeczami i pytają czy je wydala regularnie co dzień :)

Ania jak przepuszcza luźno palec to znaczy, że masz rozwarcie w okolicy 2 cm. Jak Cię wczoraj pobadała to możliwe, że ruszyła ten czop i dzisiaj wylatuje. Jeśli ilość tego co leci Cię nie niepokoi to siedź sobie w domu bo to raczej nie wody :)

Oglądam właśnie filmik który dostałam na szkole rodzenia o porodzie orgazmicznym. Mówią że każda może coś takiego przeżyć więc pozostaje mi życzyć nam wszystkim czegoś podobnego :)

Miałam dziś zalatany dzień, od rana mnie na forum nie było, a tu co się dzieje!
Kamcia, Styna, trzymam za Was kciukasy i życzę powodzenia:)
Ania, widzę że u Ciebie też się powoli zaczyna:) Zobaczysz, już niedługo maleństwo będzie po drugiej stronie brzucha:)
Marzena, chyba zostałaś forumowym ekspertem:) Zawsze wszystko dobrze wytłumaczysz:) Co my biedne byśmy bez Ciebie zrobiły?:) Dzięki Ci:)

Yh dziewczęta, dziewczęta - ja musze doczekać do MAJA (te co tak pisały rodzą jedna po 2giej) mnie dzis lekarz niezle nastraszyl, napisze na wizytach :/

Kamcia, ja tu piszę, że trzymam kciuki, a tu już po wszystkim:) Ekspresowo działasz:) JA TEŻ TAK CHCĘ!!!:) Jeszcze raz gratulacje i wszystkiego dobrego:)

reklama
Teraz trzymamy kciuki za Stynę bo znów się dziewczyna męczy a już dość tego i trzeba Nadii nagadać do słuchu, żeby wyłaziła, bo mamusię męczy! :) Trzeba być w życiu zdecydowanym więc jak dzisiaj zaczęła szopkę z wychodzeniem to wychodzi i już!

Żelka pisz co lekarz wymyślił bo sama już się zestresowałam.

Madzik dziękuję za dobre słowo ale do eksperta to mi daleko ;)

Do góry