reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Oj oby to było już to!!! Tyle się naczekałaś! Trzymam kciuki mocno! I czekamy na wieści :) Mam nadzieję, że chociaż Wy macie bliżej do szpitala :)

Yra może przy cc jest mniejsze ryzyko infekcji tym świństwem. Poniekąd dziecko nie ma kontaktu wtedy z florą bakteryjną matki bo zdaje się wody są jałowe. A przy sn przeciskając się przez kanał bakterie się przenoszą. Ale co by nie było grunt, że mały zdrowy ;) I śliczniutki :D

kamcia styna kobietki trzymam &&&&& za nie dlugo pewnie juz bedziecie miec dzieciaczki przy sobie:-)

bea biedna Natalka, ale dadza jej antybiotyk i wszystko bedzie dobrze, glowa do gory:-)

Jestem, piszę ze szpitala a co tu się dzieje? Spuściłam was z oczu na jeden dzień (!) a wy się sypiecie bez ładu i składu?? Dobrze, że mi Marzenka donosi :-p Dziękować :-)

Trzymam kciuki babeczki, oby wszystko poszło jak po maśle! Normalnie nie jestem w stanie nadrobić i ogarnąć tych emocji z dwóch dni :-)

U mnie ogólnie nic nie wiem, każde KTG inne, wychodzą fale dunaju, kropki biedronki, szlaczki zygzaczki. Lekarze na obchodzie dowcipkują i tyle. A ja po ścianach z nudów chodzę. W pokoju 4 baby, jedna brzydsza od drugiej :-p Ta najbrzydsza chrapie jak ciągnik, całą noc nie spałam a szpital jest do doopy. Bierzcie ze sobą walizkę jedzenia, bo można z głodu umrzeć. O 17 kolacja a potem zęby w poduszkę a i porcje marne, na obiad zupa z wyciśniętej ścierki i jeden gołąbek :szok::-D To porcja dla Jagody, ja się pytam gdzie dla mnie??

Poza tym mam w ręce jakiś obleśny wenflon, na drugiej jakiś pasek z danymi, czuję się jak z nieśmiertelnikiem na wojnie, dzidzia robi wieś i kopie na każdym KTG w czujnik, kilkanaście razy dziennie sprawdzają serduszka, jakie to wszystko dziwne.

Idę poczytać co jeszcze u was :-)

Aaaa tak w ogóle na KTG piszą się skurcze (ledwo odczuwalne), rozwarcie na 1 palec i dzisiaj czop powiedział papa :-p:-) Ale nie podbarwiony, wiec mam jakieś 2 tygodnie, hłe hłe.

Ostatnia edycja:
reklama
kamcia styna-trzymam kciuki!!!!
yra- mała miała wczoraj 14 bilirubiny,dziś ponoć ładnie schodzi,ale nie przybiera na wadze, dokarmiaja ja sztucznym, no i to uszko,aa i jeszcze po sztucznym mleku mega ulewa i nie wiadomo czy mleko jej nie pasuje czy co_O 19 lece do szpitala na kąpiel, mam nadzieje że bedzie ok!!!

Do góry