reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej dziewczyny :-):-)spokojnie tu dzisiaj nikt sie na porodówke nie spieszy:-)
My wkońcu wczoraj skończyismy remąt jutro biore się za extra porzadki mąż mi pomoze tak że myśle ze wieczorkiem bedzie błysk :rofl2:wkońcuchce jeszcze odpocząć przed porodem a wiecznie coś!
Dzisiaj było tak pieknie i cieplutko byliśmy na spacerku i troche po górach ,ażsama byłam w szoku ze sie tak dokulałam ,mąż tylko się bała że gdzieś po drodze mnie weznie:-D
Mandrzejczuk nie szalej tak :-Dja jak wrzeszcze to nawet pies do góry ucieka ale nareszcie dzieciaki jutro ida do szkoły :-)
Poziomki jutro Twój wielki dzień :-)ale Ci zazdroszcze ja tez bym chciała znać date igodzine:-)

reklama
wspolczuje nastrojow mandrzejczuk, ale to juz chyba trzeba przetrwac, bo to minie niebawem, a w zamian dadza znac hormony te od macierzynstwa :) ale potem wszystko sie dotrze i pouklada i bedzie pieknie! :) zreszta caly czas jest pieknie, tylko troszke ciezko czasem :)

a mi eksploduja cycki i nie mam pojecia o co kaman... napisalam w watku o samopoczuciu...

Melduję się, że żyję, poprasowałam resztę ubranek i nie rodzę :-p

Bubbles nosisz biustonosz z fiszbinami? Jeśli tak, to lepiej zdejmij i śpi w sportowym, dobrze trzymającym staniku.

W ogóle to żreć mi się chce ciągle, jakie to uciążliwe nie móc zabić głoda :crazy:

Spadam na Allegro rozpuszczać kasę.

A ja się obudziłam o 3 i nie moge zasnąć właściwie to jestem wyspana:-D
Zaczynam mieć stresa powoli:errr:

Mandrzejczuk postaraj się wyjaśnić na spokojnie mężowi dlaczego tak się zachowujesz.Faceci nie rozumieją burzy hormonów bo nigdy jej nie mieli:yes::rofl:

reklama
Do góry