reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Bez zmian resztki czopa odchodzą,są jakieś skurcze i krzyż już nie boli tak jak wczoraj.
Do obchodu musze być nad czczo a jestem cholernie głodna:wściekła/y:

reklama
Cześć dziewczyny,
poziomki niedługo zaczniesz mi się śnić:-D bo co się budzę to odpalam kompa i sprawdzam czy jesteś jeszcze w 3 paku.
Poczytałam tylko część dyskusji z wieczora, chyba jestem jakaś nienormalna bo nie ogarnął mnie szał ubrankowy(chociaż mąż mówi inaczej) rozsądną liczbę 10 sztuk z kazdego rozmiaru zdążyłam zgromadzić.Popadłam w traumę, że mam za mało ubranek i mały będzie goły chodził(leżał):-D

cześć kobietki !!! Ale z was ranne ptaszki. Przynajmniej mi raźniej że nie tylko ja tak nie mogę spać. Powoli na rzęsach zaczynam chodzić ale jak tylko się kładę to mi sen odchodzi i koniec.

Ja mam już dzięki mojej kochanej mamuni wszystko poprane i poprasowane. Wczoraj miała ukłdać rozmiarami i dać mi znak sygnał czy czegoś brakuje.
Chcę dzisiaj zajechać do Lidla bo mają mieć pieluszki tetrowe. Może jakieś lepsze gatunkowo będą bo te co mam to warszawę przez nie widać.

Jaipur ja się na prawde staram ale jakoś mi nie idzie :-D
Ubranek można zawsze dokupić :tak: a poza tym na pewno zastaniecie jeszcze obdarowani przez bliskich

Marsta to daj znać bo powiem Ci że porządnej tetry to ja daaawno na oczy nie widziałam

Witajcie :-)

poziomki - trzymaj się, pewnie już obchód się zaczął ;-)

marsta - fajną masz mamuśkę. Mi jeszcze trochę zostało. Zawsze wolałam prasować na stojąco, no i teraz wolno idzie. A wczoraj zagapiłam się na tv i rozmazałam obrazek :-D
Ja mam od szwagierki ze 40 pieluch tetrowych, trochę zużyte, ale nie będę dokupywać, choć kuszą mnie te w lidlu ;-)

Jasne że dam znać jak te pieluszki. Ja pożądną tetrę to widziałam u mojej siosty jak była mała - czyli jakieś 22 lata temu :-D.

Poziomki ty się nie denerwuj bo nie wyczekasz do obchodu. Oddychaj spokojnie. A tak swoją drogą to małej po prostu jest w brzuszku dobrze i ja się jej wcale nie dziwię, że się nie chce wykluć.

reklama
Do góry