reklama
marzena9
Fanka BB :)
Jolek Moj tez mowil ze jest jeszcze czas ale ja sie sama zebralam moze dlatego ze mama mi gadala ze juz czasu mi brakuje;P Miejmy nadzieje ze Twoj poradzi sobie lepiej niz moj. M chcial mi pomoc i zaczol prasowac ale ja musialam skladac i dobrze bo okazalo sie ze chcial sobie przyspieszyc prasowanie i pomijal rekawki hehe i chcac niechcac musialam sama poprawiac tak mi pomogl
Styna My juz po szkole rodzenia wczoraj skonczylismy bardzo fajnie bylo. A u was tylko godzine trwa?
Dziewczyny ostatnio pisalyscie cos o czytaniu porodow i plakalyscie ze smiechu gdzie cos takiego znalezc? Szukam i nic
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/ Ale to nie tyle opisy całych porodów co śmieszne epizody
Ja nie mam kłopotów ze spaniem tylko wczoraj miałam. Zresztą kto by nie miał jakby nad uchem charczał mu mężuś - chrapie okropnie a jeszcze był "na piwku" bo kolega urodziny miał i na golonkę zaprosił.
Te które nie zaczęły prania i prasowania to ja Was nie chcę popędzać ale ja prałam dwa tygodnie bo przecież poza maluszka rzeczami rodzinka brudzi na bieżąco a ja nie mam jak suszyć na dworze więc dziennie mogłam wyprać tyle ile na suszarce się pomieściło. Jak było ładnie to w kilka godzin wyschło i dawałam radę kolejne pranie. A prasowanie to jeszcze gorzej mi idzie. Wczoraj dwie godziny siedziałam a z kupki ciuchów nic nie ubyło! Do 19.04 musi być wszystko gotowe bo jakby coś lekarz na wizycie wypatrzył nie teges to ja muszę być gotowa.
Nie nas to są tylko jedne zajęcia ale trwają 4 godziny. Całe szczęście bo inaczej P bym nie namówiła a tak to mu powiedziałam że jutro o 9 chwilkę to potrwa i koniec, a ile dokładnie to potrwa dowie się na miejscu.Styna My juz po szkole rodzenia wczoraj skonczylismy bardzo fajnie bylo. A u was tylko godzine trwa?
Hope
podwójna mama :-)
Dziń dybry :-)
Poczytałam jak to wszystkie intensywnie pracujecie, więc postanowiłam wziąć na siebie ten ciężki obowiązek nic nie robienia i dzisiaj nic nie robię, za was wszystkie
W ramach zajęć z lenistwa zjadłam ptasie mleczko, jogurt i zaraz wszamię warzywa na patelnie.
Nie dziękować
A ponieważ nie wolno mi rodzić przez najbliższy tydzień, z racji antybiotyku, mam aż 7 dni na wypranie ubranek i spakowanie torby. Luuuzik.
Poczytałam jak to wszystkie intensywnie pracujecie, więc postanowiłam wziąć na siebie ten ciężki obowiązek nic nie robienia i dzisiaj nic nie robię, za was wszystkie
W ramach zajęć z lenistwa zjadłam ptasie mleczko, jogurt i zaraz wszamię warzywa na patelnie.
Nie dziękować
A ponieważ nie wolno mi rodzić przez najbliższy tydzień, z racji antybiotyku, mam aż 7 dni na wypranie ubranek i spakowanie torby. Luuuzik.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
oh widze że większość z was ma problemy ze spaniem .. mnie na szczęście to nie dotyczy ... choć chrapanie mojego D mnie dobija.. hehe więc musze go szturchać co chwile;-)
poza tym chciałam was nadrobić.. maj zostawiłam na koniec.. i akurat mi się mała obudziła więc na szybkko tak czytałam...
a teraz musze lecieć bo idziemy na dwór.. ładna pogoda to trzeba skorzystać :-)
no to będe późńiej...
buziaczki mamuśki...
już tak mało nam zostało
poza tym chciałam was nadrobić.. maj zostawiłam na koniec.. i akurat mi się mała obudziła więc na szybkko tak czytałam...
a teraz musze lecieć bo idziemy na dwór.. ładna pogoda to trzeba skorzystać :-)
no to będe późńiej...
buziaczki mamuśki...
już tak mało nam zostało
No to nadrobiłam trochę od rana. M maluje kuchnię, wcześniej zrobił mi obiadek (pyzy z mięskiem), a teraz sobie odpoczywam, bo byliśmy w polskim sklepie, do którego mamy kawałek a mnie w aucie juz strasznie bolą plecy i ciężko wysiedzieć.
marzena9
Hope - niestety robię Ci dzisiaj konkurencję. Ja też mam lenia. Nawet podłogi mi się nie chce zamiatać. Ale zadecydowałam za to jak mają kłaść kafelki na podłodze to chyba już wystarczy wysiłku
Wieczorkiem rozsiądę się do prasowania ale ja to muszę mieć coś w TW do oglądania do tego.
Wieczorkiem rozsiądę się do prasowania ale ja to muszę mieć coś w TW do oglądania do tego.
reklama
Alex2712
Hallo!!
Ja od samego rana znowu latam jak najęta, wyszłam z domu po 9 a dopiero niedawno wróciłam. W końcu odebrałam pościel dla maluszka. Tak więc cała wyprawka łóżeczkowa jest już kupiona. Kupiłam dzisiaj też Vanisz do białego i koloru bo niektóre ciuszki po moim chrześniaku są przyżółkłe i trochę poplamione, mam nadzieję, że jak troche je pomoczę to będą jak nowe. Byłam też w makro bo jest promocja na proszki lovelli 5kg za 39,75 zł, więc tez kupiłam do białego i koloru i dostałam upust jeszcze 5%, więc zapłaciłam 74,65 zł. No i musze się jakoś zabrać za pranie ale chyba jeszcze z 2 tyg poczekam.
A teraz obżeram się słodkościami i nadrabiam zaległości na necie.
Kurcze cos mi net strasznie zamula:-(
Ja od samego rana znowu latam jak najęta, wyszłam z domu po 9 a dopiero niedawno wróciłam. W końcu odebrałam pościel dla maluszka. Tak więc cała wyprawka łóżeczkowa jest już kupiona. Kupiłam dzisiaj też Vanisz do białego i koloru bo niektóre ciuszki po moim chrześniaku są przyżółkłe i trochę poplamione, mam nadzieję, że jak troche je pomoczę to będą jak nowe. Byłam też w makro bo jest promocja na proszki lovelli 5kg za 39,75 zł, więc tez kupiłam do białego i koloru i dostałam upust jeszcze 5%, więc zapłaciłam 74,65 zł. No i musze się jakoś zabrać za pranie ale chyba jeszcze z 2 tyg poczekam.
A teraz obżeram się słodkościami i nadrabiam zaległości na necie.
Kurcze cos mi net strasznie zamula:-(