reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Witam przy sniadanku,

Dzisiaj sie wyspalam, nawet nie slyszalam jak synek sie po5 obudzil, ale gdy tylko maz przyniosl go do lozka, zasnal i tak do 7:20 pospalismy :-)

Witam nowe mamusie!

Milej soboty!

Ostatnia edycja:
reklama
Wczoraj pojechalismy tam i skoro one nie potrafia utrzymac dziecka w ryzach to ja zaczelam. Wczoraj znowu akcja o poduszke, o ktorej wspominalam wczesniej.. darla sie z 10 minut, a ja powiedzialam ze nie ma, Pawel siedzi na kolorowej a ona na czarnej albo wcale.. w koncu uspokoila sie sama.. da sie? :)

Witam :)
monikamarcina pewnie że się da:)
dzieci mojej szwagierki są tak rozpuszczone że masakra:/a odzywki jakie mają to szok, najgorsze w tym wszystkim jest to że rodzice nie reagują:/ no ale cóż my za to możemy...ja unikam ich obecności jak ognia i od ślubu się z nimi nie widziałam :-)jakoś nie mam ochoty wysłuchiwać mądrości szwagierki ;-)
Dziś mimo kolejnej nie przespanej nocy czuję się w miarę dobrze;-)właśnie nie dawno dostałam wiadomość od znajomego że jego narzeczona zaczeła rodzić i teraz czekam jak na szpilkach za wiadomością:-)

Miłego weekendu;-)

asia88 dzięki za informacje z pierwszej ręki, u okulisty dawno nie byłam, ale z siatkówką nigdy nie miałam problemów, przebadam się pod tym kątem dokładnie. Apropos teściówki wyrażającej niezadowolenie co do płci to jakaś masakra. Pomijam fakt, że babcie raczej powinny cieszyć się niezależnie od płci. My przecież nie mamy na to wpływu! O jak mnie wkurza, gdy ktoś uparcie próbuje mnie przekonać, że lepiej, żebym miała córkę albo lepiej, żebym miała syna bo to drugie jest be :wściekła/y:

monika, anika u mnie faworyzowania raczej nie będzie bo to pierwszy wnuk z obydwu stron, ale przyznam szczerze, że teściówkę widziałam tylko raz na oczy by poinformować o ciąży - strasznie daleko mieszka:-D i bardzo się z tego cieszę

Wam wszystkim też miłego weekendu! W Gdańsku czasem wyjdzie słoneczko, ale poza tym ziąb :-(

Mnie dziś cały dzień męczy ból głowy i ciśnienie 90/60, a wczoraj 80/60 :-/ ciągle śpie, a miałam iść na wieczór panieński koleżanki :-(

U nas to tez pierwszy wnuk z obydwu stron, a tu jednak takie wymagania ;) no nic moze jeszcze zmieni zdanie po narodzinach a jak nie, to juz nie moj problem :)

Dzisiaj jestem z siebie dumna
trawa skoszona, woda wylewa się sama z basenu, obiad zrobiony na 2 dni, przecier z pomidorów zrobiony (jestem z siebie dumna)
Jutro część druga: umycie basenu i schowanie go, zerwanie pomidorków koktajlowych i prasowanie.

Dziś tak mnie ząb zabolał że musiałam wziąć tabletkę, W pt dzwoniłam do dentysty i pani powiedziała ze w pon mam zadzwonić to się zastanowimy dlatego ze od poniedziałku zaczynam chodzić do pracy i cały tydzień na 10 do nie wiem której. Wiec od rana nie mogę do niej a mówiła ze w następny pt chyba nie może

U nas jak się sprawdzi ze dziewczynka to będzie pierwsza wnuczka z obu stron bo jest 3 chłopaków już, ale to chyba po mamusi genach bo ja tez byłam jedyna wnuczka a braci ciotecznych 4 i mój rodzony także byłam rodzynką :p , dodatkowo sami sąsiedzi , do brata przychodzili starsi koledzy wiec miałam raj na ziemi :)

reklama
Hejka :) rodzina męża jest duża, ale Maleństwa są trzy, od szwagierki, Nasze i ciotki :) Mila ma wujka młodszego od siebie :D Dzisiaj byluśmy na grillu u Dawida rodzint, bo jutro wujek z ciotką wracają do DE, więc rodzinka odpier** szopkę przed ciotką i wujkiem, że jak to oni się strasznie kochają i interesują się Milenką.. szlag mnie trafiał jak na to patrzyłam... ale ciotka na osobności mi powiedziała, że to nirmożliwe, żeby moja teściowa trzymała moją córcię, więc rozumir sytuację i oczu jej nie zamydlą :)
Jeśli chodzi o moje samopoczucie, to jest ok, Mili zęby idą, więc troszeczkę dokazuje hehe Dziś wstała o 8, D się Nią zajął, więc ja pospałam do 10.30! <szok> :O ale zmykam spać,bo mimo długiego snu jestem padnięta na maksa! Pozdrowionka :*

Do góry