reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Anioleczek- aaaaa -jak zły dzień, to trzeba go przespać ;-);-)

Smoniczka- przeszłabyś na menu szpitalne jak ja, bo byś nie miała problemu co zjeść :-)
A tak na powaznie- jedzenie tutaj to naprawdę katastrofa. Np. sniadanie to 3 kromki chleba, mikroskopijne masło i wędlina 1,5 plasterka. I poł kubka herbaty (cherbaty z cukrem nie podają :-) zero warzyw.

reklama
Martuszka. Dobrze, że mi przypomniałaś, że miałam do szpitalnej torby dorzucić cukier ;)
Dreamuś. Ja też mam w planach racuchy!

Bella. Nie poddawaj się! Wiem, że początki karmienia są trudne, ale to się w końcu unormuje. A karmienie mieszane też nie jest złym rozwiązaniem.

Tak sobie czytam i czytam i stwierdzam, że chyba powoli dobijam do czasu kiedy przestanę leżeć. Zobaczymy co mi tam gin wywróży w poniedziałek i chyba zacznę się trochę więcej ruszać, bo jeszcze do samego terminu donoszę, tak jak dziewczynki ;)

Ja mialam dzis bigos, ale to dla mojej watroby za ciezkie wiec wymyslialm ziemniaka ze sledzie, sledzia mialam tylko w oleju a to tez kurde ciezkie ;-)
wiec na obiad zjadlam ZIEMNIAKI Z MASLEM :-D a co najlepsze to pyszne to bylo ! :rofl2: najadlam sie jak bak ! :-D

ide na szoping ! mama mnie do galerii ciagnie, obiecala rurke z kremem wiec lece fruuuuuuuuuuuuuu ;-)

do potem Harcerki :-D

cortina smoniczka no cały czas leżę i kwiczę.:-)
zeby ci wody nie odeszly od tego kiwiczenia :rofl2:

ps. WIECIE COOOO !!!!!!!!
na ktg jak sie idzie do szpitala trzeba dowod, karte ciazy i KSIAZECZKE UBEZP. :szok: a bylam pewna ze EWUŚ hula od stycznia :crazy:
wiec lepiej sie zabepieczyc i podbic ksiazeczki coby na IP nas nie stresowano ;-)

reklama
Cześć Mamusie :)
Pozwolicie, że dołączę do Waszego zacnego grona? Otóż w lutym (a może w styczniu??) spodziewam się powić trzecie dziecię. Niedawno Was znalazłam i widzę, że już się zaczęło wypakowywanie ;)
Gratuluję tym, które już tulą swoje Maluszki i trzymam kciuki za całą przesympatyczną resztę z Prezes Cortinką na czele;-).

Do góry