ale mam dziś dzień :/ głowa mnie boli
już daaawno o sobie nie przypominała :/
o 6 już byłam 'wyspana' ale za ciemno mi było żeby coś porobić, no to wyprawiłam męża do pracy i położyłam się jeszcze na 2h, oczywiście jakiś koszmar musiał mi się przyśnić
stwierdziłam że się zdrzemnę chwilę, a tu telefon za telefonem, w końcu dzwoni domofon (o dziwo, bo szwankuje), wyglądam przez okno, patrzę srebrny bus i myślę 'oho, zus przyjechał mnie sprawdzić' :] a to jednak pan do naprawy tego domofonu, po miesiącu czekania :] ma chłopak tempo ;]
Żaneta a Twoja mama nie podejrzewała że może mieć bliźniaki?? :> i urodziliście się w terminie czy wcześniej?
ja jutro będę czekać na kuriera
bo zamówiłam mega kuwetę dla naszej norweżki, może w końcu drzwiczki nie będą musiały być ściągnięte żeby do niej weszła
teraz nie ma, bo przycinały jej ogon i nie chciała wchodzić
agisan u mnie dziś też będą pierogi
własnie się rozmrażają
fajne te staniki, ale kurcze na mój rozmiar promocji nie mają :/ chociaż muszę się zmierzyć, może któryś podejdzie
co do bólu pleców, to mnie na szczęście po tym incydencie we wrześniu oszczędza, ale ból bioder, pachwin i spojenia nie daje spokoju :/ z rana to się mąż ze mnie śmieje że sobie cipuszkę masuję... ale pomaga
szkoda ze on nie chce tego zrobić za mnie
któraś z Was pytała też o usg, ja już pisałam że mam na każdej wizycie i za każdym razem Mały jest mierzony, sprawdzane przepływy i ilość wód (chociaż nie wiem jak to w ogóle można sprawdzić
) teraz mam wizyty co 2 tygodnie, następną mam w ten czwartek i już się nie mogę doczekać, zastanawiam się czy mam jeszcze ten czop czy mi się wody nie sączą bo cały czas mam wrażenie ze mam mokro... jak byłam w szpitalu w październiku, to obok mnie leżała dziewczyna której odeszły wody i urodziła ok 2 tygodni później, więc jednak można bez wód jeszcze ponosić dziecko
leci Wam już siara? u mnie jeszcze żadnych oznak... ale piersi się powiększają bo już mi z jednego stanika zaczynają wyłazić :/
idę sobie zafundować kawkę, może mi ciśnienie spadło dlatego głowa boli :/