reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Bella ta z zewnatrz zawsze chyba jest gruba zeby to sie trzymalo, teraz po 6 latach mam blizne bardzo blada, prawie niewidoczna, chociaz swiezo po CC te rana nie wygladala strasznie a spodziewalam sie mega dziury :rofl2: teraz tna w poziomie wiec luz, kiedys rozpruwali przez srodek :szok::eek:

reklama
Ja tak na szybko tylko wpadłam. Ponadrabiam wieczorem jak mąż na nockę pojedzie :-D

Chciałam się tylko dołączyć do tych, co to dzisiaj pierogi jedzą! Kupiłam sobie dzisiaj w biedronce, ale takie z truskawkami... mniam, mniam :-)

No i co do siary to Wam zazdroszczę! Mnie gdzieś od 20 tygodnia zalewa tak, że aż czasem wstyd mi przed mężem (chociaż w sumie nie wiem czemu:sorry:). Wystarczy, że się do niego przytulę albo on do mnie i już mega plama. Dzisiaj w nocy to moje cycki pobiły wszelkie rekordy. Zostawiły taką plamę na koszulce, że łooo ja cie kręce! Koszulka mokra, poduszka, kołderka i całe plecy męża :laugh2::laugh2:

nadrobię i każdej poodpisuję!

Tymczasem witam nową lutówkę!

Do potem, si ju!

Eve usmialam sie z towjego postu o siarze :rofl2: meza zalewa :-D

ide sie "wystylizowac" ma wizyte co by doktor po moim wejscu z krzesla nie spadl, tylko mi powiedzial "o pani Cortino jak pani slicznie wyglada" :rofl2::-D:laugh2:

wczoraj przeprowadzilam depilacje moich sarnich nog :eek::rofl2: tak pomyslalam ze przed porodem to najlepiej wejsc do wanny z kremem do depilacji polezec 10 min i wyjsc gladka, powinni cos wmyslic dla ciezarnych orek:rofl2:

do wieczora Cius !!

Szok na maxa, przyszła już moja bielizna:szok:Stanik rewelacja, tak jak widać na innych zdjęciach- nie jest taki zabudowany:tak:. Ale majtki..XL..:wściekła/y:I dlatego taki tani zestaw..:confused2:Niby małe XL ale jednak za duże..Poproszę ciotkę by mi je przerobiła jak się da, bo szkoda, takie ładne.
Ja nie mam siary nic a nic:baffled:

Ja juz po fryzjerze, zrobiona jak trzeba. Uwielbiam moja fryzjerke- zrobila mi taki masaz glowy, ze myslalam ze mi wody odejda;-)

Gosiu u mnie przez 2 godziny sypalo sniegiem, ze hej... ale tylko sypalo... zanim dolecial do ziemi to topnial, troche na samochodach zostalo:-(
Gnidka trzymaj sie tam dzielnie w szpitalu, mam nadzieje ze to nic powaznego!
Pierogi mnie nie ruszaja, ale bigoooooos...Dreamus ja sie wpraszam, mozesz go wyciagac z zamrazalki, na wymiane moge zabrac schabowe z mizeria:-D
Dzisiaj od rana dziwnie boli mnie brzuch, tak jak na okres tylko troche slabiej- wiec jeszcze nie panikuje... jeszcze mam duzo czasu;-)
I najwazniejsze- stalam sie dzisiaj dumna posiadaczka szlafroka, wiec w torbach juz full komplet mam:)

Ostatnia edycja:
martik u nas rano wyglądało tak
DSCF3547.jpg
teraz już się topi. tyle że na górach ładnie się trzyma więc chociaż coś :) możemy z okna podziwiać :-D

zapukał do mnie kurier... Myślałam, ze to pomyłka bo co prawda czekałam na laktator ale miał przyjść listonoszem nie kurierem. widocznie sprzedawca się pomylił...

zjadłam obiadek i torcika i dalej leżę... jeszcze 20 dni i mogę rodzić:-)

reklama
cortina - lenistwo zwalczyło chęć na pierogi z jagodami...ale czuje, że jutro wróci i cwałem pognam do biedry:sorry:

martik - olaboga! schabowy z mizerią!!!!!!!!!!!to ja lece do lodówy po ten bigos:rofl2:

Do góry