reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Żanetko, kupiłam w końcu taki komplet !SALE! HOTMilk CIĄŻA I KARMIENIE KOMPLET 80D -90% (2938068931) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Tu nie wygląda tak atrakcyjnie, ale w sklepach z uk super wygląda ( nie jest aż taki pod szyję hehe) no i rzeczywiście normalnie dużooo kosztuje- http://www.blushandbloom.com/shop/m...ingerie/She-Blushed-With-Delight-Nursing-Bra/

Ten w kropki kupię, gdy będę wiedzieć jaki mam rozmiar po porodzie, bo jest sztywny:tak:

reklama
Patik. Jak tam krzyże? Ty to rzeczywiście chyba urodzisz błyskawicznie po tych wszystkich przygotowaniach skurczowych :)

Cortina. Olek się sklonował? ;)

Mogłyby już być wieści od Kasiadz, bo nerwy są...

Poli. To jutro się nieco uspokoisz. Ja też wizytę mam dopiero 28.01. Ale mam nadzieję wytrzymać nerwowo do tego czasu.

A ja nadal czekam na te nieszczęsne przesyłki. Normalnie listonosz jest ok. 10:30. Szlag mnie trafia... Cierpliwość nie jest od dłuższego już czasu moją mocną stroną.

Poza tym głodna jestem. Jak myślicie - za wcześnie na ruskie pierogi???

Ostatnia edycja:
Agisan, Ty jesteś mądrzejsza ode mnie;-) i nie panikujesz;-)

Dziewczynki, gdy brzuch cały Wam twardnieje to odczuwanie miejscowy ból? Myślałam, że to zaparcia, ale nieee..:baffled: Do tego ten ucisk na szyjkę i kłucie.. grrr. Ale widać w ciąży ciągle coś musi zawsze boleć;)

Szkoda Zanetka, że nie ma.. Ciekawa jestem czy ten komplet nie ejst jakiś wadliwy, skoro taki tani;) Normalnie sam stanik to ok 27 f..

Poli. Mądra haha. Już 3 razy się zastanawiałam czy się dzisiaj nie spróbować wkręcić na wizytę! Ale będę dzielna i nie dam się panice. Najwyżej przez cały nadchodzący tydzień będę się stresować ;)

Chromolę - idę po pierogi... Coś muszę robić z braku listonosza ;)))

Agisan moje ruskie sie wlasnie rozmrazaja :rofl2: szkoda ze nie rozmnazaja, looooooooooooooooooooooooobie ruskie :tak:
nooo mam chyba dwa Olki w brzuchu :laugh2:
czujecie jakie jaja by byly ! idziesz rodzic jedno a okazuje sie ze sa dwa :eek::-D
nie to wcale nie jest smieszne :laugh2: juz wole jednego Olka :-)

tak mnie te plecy wczoraj bolaly i zestresowalyze to juz bliskooooo ze kat Olkowi przyszykowala, przyozdobilam i walizke spakowalam :laugh2:

Cortina, a czym przyozdobiłaś?:rofl2::-DPorozstawiałaś dookoła swoje puchary prezesa:rofl2:?

Mój tato ciągle się śmieje,że mam bliźniaki:p

puchary czekaja na lutowki nie dalam Olowi chociaz mialam ochote :rofl2: nakleilam mu litreki na sciane z imieniem, coby chlopak wiedzial jak ma na imie :rofl2::-D i jeszcze misia coby w nocy nie czul sie samotny i nie darl papy :-p

Smoniczka ja też jeszcze chodzę na SR dopiero 3 zajęcia były, mam nadzieje że na wszystkie się załapie :-) Chyba zostałyśmy ostatnie z SR.
Poli kąplecik fajny ale stanik wygląda na ogromny.:szok:
Kasiadz trzymam kciuki &&&&

Ja wizytuję jutro i mam mega stresa czy z małym wszystko ok.

reklama
Do góry