reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

hej!
za mną nocka bez cyrków i skurczy jupii:-) pomimo pobudek na sikanie obudziłam się wyspana:tak:

witam nową lutową mamę:-)
Bella nie załamuj się, widać że Twój organizm sam pomału się rozkręca na poród, a tak jak dziewczyny piszą, ile lekarzy tyle opinii, jutro znowu może coś innego powiedzą
Poli, kinga udanych wizyt:-)
kasiadz na skurcze biore nospe
martuszka nie jestem zachwycona wyglądem swoich piersi:no: też na nie zbytnio grawitacja działa:-p ale jak po porodzie jak rozkręci się laktacja to doczekasz się wielkich kuli:-D

Zosię próbowałam wywołać przytulankami przez 2 tygodnie przed terminem i nie podziałało, za to 1 dzień przed terminem obejrzałam komedię tematyczną " Zanim odejdą wody" i tak się uchichrałam i zrelaksowałam, że w nocy wody mi odeszły:-D

reklama
Dziewuszki prosze mnie nie drażnić tematem o bzykaniu bo ja jeszcze troche i zapomne jak to się robi:angry: od prawie 3 miesięcy mam zakaz:wściekła/y: ale jak nadejdzie 37 tydzień to wezme męża w obroty:-D Jestem z siebie dumna bo się wczoraj zawzięłam i spakowałam (tzn. mąż spakował) torbe do szpitala.
Bella trzymam kciuki za wcześniejszy poród- co lekarz to pewnie inne zdanie. Jutro wizyta u gina może pozwoli chociaż na troszke wstawać a nie tylko do łazienki:dry: a w nocy miałam koszmar,że we śnie przygniotłam własne dziecko:szok:
Witam nowe lutowe Babeczki i na wkupne poprosze czekolade kokosową:-D

witam nową i stare mamusie:-D
w laboratorium byłam, wyniki odebrałam, teraz zasiadłam do kompa i zażeram się laysami paprykowymi:tak:tego mi było trzeba:-p
za wizytujące trzymam kciuki, sama wybieram się w środę i już doczekać się nie mogę:tak:
dziś na obiad zupa z mrożonki, innego pomysłu nie miałam:zawstydzona/y:może z kolacją mi lepiej pójdzie:happy2:

Witam nowa mamę.

Kciuki za wizytujące.

Moje piersi, też nie za ciekawie wyglądaja, ale jak mleczarnia ruszy to będa u każdej jak u Pameli :-D

Widzę, że tu po mału zaczyna się wypędzanie maluszkow na wszelkie sposoby.

Za 4 tyg i ja coś pokombinuje długie szybkie spacery z psem he he o ile zima stulecia nie nadejdzie :szok:

Pospałam i teraz nie wiem co robić...

A ja Wam powiem że mam dużą ochotę na małe fiku miku z mężem i sobie nie odmawiamy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zakazu tez nie mamy więc trzeba korzystać. :D

Wzięłam dzisiaj pierwszą dawkę tego euthyroxu, jakoś tak mi dziwnie z tym, bo ciągle nie wiem czy to konieczne, no ale trzeba zaufać lekarzowi.

ja tam Olcia mojego wyganiac nie bede wkoncu ja na 17 marca czekam :-D

Nacik bylas na tej manifestacji ???

Poli i jak po wizycie ???

Witam nowe lutowe Babeczki i na wkupne poprosze czekolade kokosową:-D
wedel-czekolada-kokosowa-100g-2720.jpg

Proszę bardzo :D

Ale powiem Wam, że produkujecie posty z prędkością światła! Można się chyba łatwo uzależnić od tego forum? :))
I jednak trochę mnie przeraża, że Wy już tak-o-zaraz szykujecie się na poród, bo ja jestem kompletnie nieprzygotowana, może dzięki Wam się trochę zmobilizuję :>
Tyle tylko, że sesję do zdania mam jeszcze w kolejce przed rozpakowywaniem i przez nią nie mogę skupić się tylko na lutowej rewolucji ;)

reklama
Do góry