reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

hej!
za mną nocka bez cyrków i skurczy jupii:-) pomimo pobudek na sikanie obudziłam się wyspana:tak:

witam nową lutową mamę:-)
Bella nie załamuj się, widać że Twój organizm sam pomału się rozkręca na poród, a tak jak dziewczyny piszą, ile lekarzy tyle opinii, jutro znowu może coś innego powiedzą
Poli, kinga udanych wizyt:-)
kasiadz na skurcze biore nospe
martuszka nie jestem zachwycona wyglądem swoich piersi:no: też na nie zbytnio grawitacja działa:-p ale jak po porodzie jak rozkręci się laktacja to doczekasz się wielkich kuli:-D

Zosię próbowałam wywołać przytulankami przez 2 tygodnie przed terminem i nie podziałało, za to 1 dzień przed terminem obejrzałam komedię tematyczną " Zanim odejdą wody" i tak się uchichrałam i zrelaksowałam, że w nocy wody mi odeszły:-D

reklama
Dziewuszki prosze mnie nie drażnić tematem o bzykaniu bo ja jeszcze troche i zapomne jak to się robi:angry: od prawie 3 miesięcy mam zakaz:wściekła/y: ale jak nadejdzie 37 tydzień to wezme męża w obroty:-D Jestem z siebie dumna bo się wczoraj zawzięłam i spakowałam (tzn. mąż spakował) torbe do szpitala.
Bella trzymam kciuki za wcześniejszy poród- co lekarz to pewnie inne zdanie. Jutro wizyta u gina może pozwoli chociaż na troszke wstawać a nie tylko do łazienki:dry: a w nocy miałam koszmar,że we śnie przygniotłam własne dziecko:szok:
Witam nowe lutowe Babeczki i na wkupne poprosze czekolade kokosową:-D

witam nową i stare mamusie:-D
w laboratorium byłam, wyniki odebrałam, teraz zasiadłam do kompa i zażeram się laysami paprykowymi:tak:tego mi było trzeba:-p
za wizytujące trzymam kciuki, sama wybieram się w środę i już doczekać się nie mogę:tak:
dziś na obiad zupa z mrożonki, innego pomysłu nie miałam:zawstydzona/y:może z kolacją mi lepiej pójdzie:happy2:

Witam nowa mamę.

Kciuki za wizytujące.

Moje piersi, też nie za ciekawie wyglądaja, ale jak mleczarnia ruszy to będa u każdej jak u Pameli :-D

Widzę, że tu po mału zaczyna się wypędzanie maluszkow na wszelkie sposoby.

Za 4 tyg i ja coś pokombinuje długie szybkie spacery z psem he he o ile zima stulecia nie nadejdzie :szok:

Pospałam i teraz nie wiem co robić...

A ja Wam powiem że mam dużą ochotę na małe fiku miku z mężem i sobie nie odmawiamy :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zakazu tez nie mamy więc trzeba korzystać. :D

Wzięłam dzisiaj pierwszą dawkę tego euthyroxu, jakoś tak mi dziwnie z tym, bo ciągle nie wiem czy to konieczne, no ale trzeba zaufać lekarzowi.

ja tam Olcia mojego wyganiac nie bede wkoncu ja na 17 marca czekam :-D

Nacik bylas na tej manifestacji ???

Poli i jak po wizycie ???

Witam nowe lutowe Babeczki i na wkupne poprosze czekolade kokosową:-D
wedel-czekolada-kokosowa-100g-2720.jpg

Proszę bardzo :D

Ale powiem Wam, że produkujecie posty z prędkością światła! Można się chyba łatwo uzależnić od tego forum? :))
I jednak trochę mnie przeraża, że Wy już tak-o-zaraz szykujecie się na poród, bo ja jestem kompletnie nieprzygotowana, może dzięki Wam się trochę zmobilizuję :>
Tyle tylko, że sesję do zdania mam jeszcze w kolejce przed rozpakowywaniem i przez nią nie mogę skupić się tylko na lutowej rewolucji ;)

reklama
Do góry