reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Poli moja gin ma fajny fotel, bo jak siadasz to jest nisko, a jak usiądę to ona sobie go podnosi pilotem do odpowiedniej pozycji.

Cortina sucha bułka to mały pikuś, ja od samego myślenia dostaję zgagi:baffled:

reklama
CORTINA ja nawet po herbacie mam zgagę.......
POLI a czemu gin stwierdził, ze nie urodzisz za szybko??
BELLA jak rozwarcie postępuje to natura zrobi co ma zroboic. przecież zatrzymywac nie będą, a widocznie taki Twój urok, że małe dzieci rodzisz:)

ojojoj...już nam się tu zaraz dzidziolki sypac będą:)
ja dalej nie spakowana...ubranka wyschły, ale nie mam weny na prasowanie...a gdzie tam reszta.... zgaga pali jak *******!!!! w krzyżu boli. kłóje mnie koło szyjki i spac w nocy nie mogę:angry: wczoraj tylko 4 godziny!!!:wściekła/y:

witam nowe mamusie:)

Witam nowe mamusie:))

ojej stresujący dzień dziś;/

moja córka nawet nie chce ze mną gadać:((

muszę dotrzymać do piątku bo wpiszą mi, że wcześniak;/ więc wolę nie ryzykowac...
rozpłakałam się i podeszła do mnie położna i mówi, że jak lekarz mi kazał czekac do poniedziałku to tak ma być i że mimo, że ordynator nie jest przekonany to zazwyczaj decyduje tu szef patologii (ten który obiecał poród za tydzień) i mam się nie martwić.

chyba właśnie dokonam zakupów przez internet na poprawę humoru:)))))

Bidulki jesteście przez tą zgagę..Ja mam znośną i mnie wkurza..A zjedzenie całego jogurtu naturalnego nie pomaga?? Mój mąż tym się ratuje:tak:
Mąż mi właśnie przyniósł herbatę z liści malin na rozmiękczenie szyjki;-)Listonosz zaś wręczył mi zamówiony 21 grudnia rożek..oijjj nie dbają o klienta, o niee:baffled:

domikcw- nie wiem czemu tak powiedział..może przez to, że szyjka ponad 3 cm wg niego jest długa jak na 35 tydzień..

edit: ale mi się synek wystraszył!! Tel obok zaczął nagle dzwonić, a on biedny megaaa kopa mi przysadził!! Teraz się mści i szoruje mi noga po żebrach, aż czuję taki zgrzyt o kości hehee

Ostatnia edycja:
Smoniczka- trzymam kciuki, żeby meliska podziałała. Ja piję prawie codziennie i czasem śpię, a czasem nie :/

Cortina- wygrałaś w konkursie Zgaga Roku :p Po suchej bułce- to nie lada wyczyn!

Co do długości szyjek- ja mam 3cm i lekarz powiedział, że krótka choć tragedii nie ma...
Spałam dzisiaj w ciągu dnia, a teraz znowu ledwo na oczy widzę. Pewnie jak przyjdzie już do spania, to znowu się otworzą...

Poli nie strasz syna ;-) ja jogurtu calego nie spije, nabial dla mnie nie do przelkniecia czasami tylko kakao spije :baffled:

ostatnio na brzuchu postawilam sobie maly talerzyk z orzechami i maly tak sie motal w brzuchu ze mi go zwalil :-D

wspolczuje ludziom ktorzy maja zgage tak na codzien ja tylko bogu dzieki w ciazy miewam ;-)

Bella jak twoj chinski ?? podszlifowalas :-D ? ja mysle ze urodzisz w ciagu tygodnia wkoncu sie modlilam w tej sprawie bardzo namietnie ;-)

Paol ! mialam pisac ostatnio zdrowka dla mamusi twojej ! a jak sie psychicznie trzyma ?
co do nagrody to dzieki dzieki :cool2: a co jest nagroda ??? dostane poczta czy odbior osobisty ??? :-D:cool2:

Ostatnia edycja:
Cześc dziewczyny !!!

od wczoraj wieczora mnie nie było i myślałam, ze już nie nadrobie ;)

Bella trzymaj się, lekarze lubią często zmieniać zdanie

Ja dziś byłam o dentysty i jak wracałam to ledwo się do domu dotoczyłam, śniegu napadało i szłam jak po lodzie żeby się nie rozjechać.

Mi tam się tez nie spieszy do rozpakowania, narazie tylko córcia spakowana, a moje ciuszki itp. czekaja.

Pranie jeszcze na mmnie czeka, prasowanie ... ehhh jakoś po tyłach jestem ze wszystkim

Jak na orkę przystało chodzę i sapię jak parowóz

Mam wizyte dopiero 15-ego zobaczymy jak się mała miewa.
Ostatnio co wizyta to inaczej byłam obrócona, zobaczymy jak będzie tym razem.

Cortina!

Almonds+-+Raw+-+Brewers1.jpg
to nagroda. kurier już odebrał:

233272455669086963_A2VZMTTY_c.jpg

W ramach nagrody ma się też umówić na parę lekcji, o których wspominałaś .No ok chciałaś filmy i obrazki, ale komisyjnie stwierdziliśmy, że ON będzie lepszym rozwiązaniem.

Ostatnia edycja:
reklama
Paol ! mialam pisac ostatnio zdrowka dla mamusi twojej ! a jak sie psychicznie trzyma ?

No trzyma się dobrze- dzięki. Dzisiaj spokojnie mówiła o peruce, że musi coś wybrać i że chustki na głowę musi zakupić. I mamy jechać razem. Lekarza pytała, czy do piątku już wyłysieje, bo wtedy dzień babci w przedszkolu i nie chciałaby dzieci przestraszyć. Ale jak pytałam jak noc, no to nie spała, no ale nie ma się co dziwić :///

Do góry