reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Tak Was czytam i też za 1,2 tygodnie oszczędzać się nie będę, oo niee..
Martuszka, nie wiem, jak Wy, ale ja ostatnio słabo (aczkolwiek nie że w ogóle:-p) z tymi sprawami hehe- mąż późno wraca a ja z tymi dusznościami i bólem spojenia:dry::confused: Zbieram się pomału do gina..coś czuję, że nie będzie skory do usg, ale mu wyjęczę;-)

reklama
a ja tam na rozkręcenie i szybką akcje polecam alejek rycynowy, u mnie już czeka w pogotowiu:rofl2:

dziewczyny co bierzecie na skurcze, no-spe czy coś jeszcze, bo coś mnie męczą szczególni nocami, z córą nie miałam ich wcale:baffled: więc nawet nie wiem co brać

Martuszka jak już nie chcesz tak bardzo podpasek poporodowych to ja bym na Twoim miejscu jednak zaopatrzyła się w te na noc. Są jednak dłuższe i nic Ci przy leżeniu nie wyleci ;-)

Kasiadz- nospa imagnez.
Nacik- kupiłam większe niz zwykle kupuję, ale jakos i tak małe. Moze jeszcze paczkę dokupię innych.
Poli-dla mnie przytulanki z takim brzuchem to bez sensu :) Ale jak bym miała biegać po schodach, to już wolę lezeć w łózku jak królowa :-D

Dziewczyny, a ja mam pytanie jak tam z Waszymi piersiami? Bo moje jakies takie biedne, nie takie ładne kule, nabuzowane jak na początku ciaży, tylko smętne wiszą. A czy one nie powinny juz się wielkie na mleczko robic?

Dziewczyny- a co Wy tak z tymi schodami? Nie lepiej jakieś bzykanko? :cool2:;-)

kurde, prasować miałam, ale jakoś zabrać się nie mogę.....

do tego ciągle coś zle kupuję, a go gacie za małe, teraz sprawdziłam te podpaski- i one jakieś takie liche jak na podpaski z 4 kropelkami....cieniutkie i małe....

Ja po prawie 2 miesiącach postu zaczęłam używać męża i proszę jaka akcja w sobotę była-szkoda że się nie rozwinęła bo te skurcze co kwadrans wyglądały obiecująco :-) na jutro mam plany ale wieczorkiem chyba rozwinę temat z mężem i może coś zdziałamy.

Martuszka moje piersi też jakieś takie nijakie mi się wydają. Spodziewałam się czegoś więcej na chwilę przed porodem i karmieniem piersią

eee z ty,mi cyckami Martuszka to chyba kazdy tak ma bynajmiej ja tak mam :-D
na poczatku ciazy jak Pamela bylam a teraz z pol Pameli mi zostalo ;-)
nie jest zle ale szalu nie ma ! ale jak sobie w stanik zapakuje wkladke laktacyjna znow bede niczym Pamela A. :-D:-)

Bella. No to rzeczywiście wkurzyć się można. Ale myślę, że się rozkręcisz tak czy inaczej i nie będziesz musiała zbyt długo czekać...

Martuszka. Marta.
Poczekajcie trochę - kilka dni po porodzie będziecie miały taki biust jak nigdy wcześniej i nigdy później ;)))

Cortina.
Idę dziś na wizytę a na przeciwko Biedronka :) Ciekawe czy się załapię na te różowe klapki - pasowałyby mi do koszulek ;)

Coś bym zjadła a sama nie wiem co...

Witam nową lutówkę:-) i kciukaski zaciśnięte za wizyty:-D
Bella zrób tam porządek i zacznij rodzić:-p
moje piersi też zmalały:dry:
jak duża córa spała tak brzuszkowa córcia od 3 ej 3 czkawki i fikanko do 6:baffled: zawiozłam córcie do szkoły i do wyrka :-) A tu telefony i smsy co chwila :wściekła/y: a potem kolezanka na kawe przyszła( ale to wiedziałam) i po spaniu:-D teraz po córcie i obiadek trza zrobić:-D
Bye bye

reklama
U mnie też co chwila telefony-oszaleć można. A spróbuj kobieto nie odebrać na czas to zaraz afera. Teściowa mnie wykończy-odkąd ustawiła sobie do mnie darmowe minuty nie daje mi spokoju.

Cortina widziałam te klapki-całkiem fajne i w fajnej cenie. Mi się ostatnio przypomniało że kupiłam latem na basen i raz je tylko włożyłam więc wyszperałam na dnie szafy i mam jak znalazł.

Agisan ja też mam na coś chęć a nie wiem na co...pojadę do męża to gdzieś pójdziemy, mam nadzieję że do tej pory wymyślę na co mam apetyt.

Do góry