reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Tak Was czytam i też za 1,2 tygodnie oszczędzać się nie będę, oo niee..
Martuszka, nie wiem, jak Wy, ale ja ostatnio słabo (aczkolwiek nie że w ogóle:-p) z tymi sprawami hehe- mąż późno wraca a ja z tymi dusznościami i bólem spojenia:dry::confused: Zbieram się pomału do gina..coś czuję, że nie będzie skory do usg, ale mu wyjęczę;-)

reklama
a ja tam na rozkręcenie i szybką akcje polecam alejek rycynowy, u mnie już czeka w pogotowiu:rofl2:

dziewczyny co bierzecie na skurcze, no-spe czy coś jeszcze, bo coś mnie męczą szczególni nocami, z córą nie miałam ich wcale:baffled: więc nawet nie wiem co brać

Martuszka jak już nie chcesz tak bardzo podpasek poporodowych to ja bym na Twoim miejscu jednak zaopatrzyła się w te na noc. Są jednak dłuższe i nic Ci przy leżeniu nie wyleci ;-)

Kasiadz- nospa imagnez.
Nacik- kupiłam większe niz zwykle kupuję, ale jakos i tak małe. Moze jeszcze paczkę dokupię innych.
Poli-dla mnie przytulanki z takim brzuchem to bez sensu :) Ale jak bym miała biegać po schodach, to już wolę lezeć w łózku jak królowa :-D

Dziewczyny, a ja mam pytanie jak tam z Waszymi piersiami? Bo moje jakies takie biedne, nie takie ładne kule, nabuzowane jak na początku ciaży, tylko smętne wiszą. A czy one nie powinny juz się wielkie na mleczko robic?

Dziewczyny- a co Wy tak z tymi schodami? Nie lepiej jakieś bzykanko? :cool2:;-)

kurde, prasować miałam, ale jakoś zabrać się nie mogę.....

do tego ciągle coś zle kupuję, a go gacie za małe, teraz sprawdziłam te podpaski- i one jakieś takie liche jak na podpaski z 4 kropelkami....cieniutkie i małe....

Ja po prawie 2 miesiącach postu zaczęłam używać męża i proszę jaka akcja w sobotę była-szkoda że się nie rozwinęła bo te skurcze co kwadrans wyglądały obiecująco :-) na jutro mam plany ale wieczorkiem chyba rozwinę temat z mężem i może coś zdziałamy.

Martuszka moje piersi też jakieś takie nijakie mi się wydają. Spodziewałam się czegoś więcej na chwilę przed porodem i karmieniem piersią

eee z ty,mi cyckami Martuszka to chyba kazdy tak ma bynajmiej ja tak mam :-D
na poczatku ciazy jak Pamela bylam a teraz z pol Pameli mi zostalo ;-)
nie jest zle ale szalu nie ma ! ale jak sobie w stanik zapakuje wkladke laktacyjna znow bede niczym Pamela A. :-D:-)

Bella. No to rzeczywiście wkurzyć się można. Ale myślę, że się rozkręcisz tak czy inaczej i nie będziesz musiała zbyt długo czekać...

Martuszka. Marta.
Poczekajcie trochę - kilka dni po porodzie będziecie miały taki biust jak nigdy wcześniej i nigdy później ;)))

Cortina.
Idę dziś na wizytę a na przeciwko Biedronka :) Ciekawe czy się załapię na te różowe klapki - pasowałyby mi do koszulek ;)

Coś bym zjadła a sama nie wiem co...

Witam nową lutówkę:-) i kciukaski zaciśnięte za wizyty:-D
Bella zrób tam porządek i zacznij rodzić:-p
moje piersi też zmalały:dry:
jak duża córa spała tak brzuszkowa córcia od 3 ej 3 czkawki i fikanko do 6:baffled: zawiozłam córcie do szkoły i do wyrka :-) A tu telefony i smsy co chwila :wściekła/y: a potem kolezanka na kawe przyszła( ale to wiedziałam) i po spaniu:-D teraz po córcie i obiadek trza zrobić:-D
Bye bye

reklama
U mnie też co chwila telefony-oszaleć można. A spróbuj kobieto nie odebrać na czas to zaraz afera. Teściowa mnie wykończy-odkąd ustawiła sobie do mnie darmowe minuty nie daje mi spokoju.

Cortina widziałam te klapki-całkiem fajne i w fajnej cenie. Mi się ostatnio przypomniało że kupiłam latem na basen i raz je tylko włożyłam więc wyszperałam na dnie szafy i mam jak znalazł.

Agisan ja też mam na coś chęć a nie wiem na co...pojadę do męża to gdzieś pójdziemy, mam nadzieję że do tej pory wymyślę na co mam apetyt.

Do góry