reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

ja tu zyje na polowie suchej bulki od rana ! bo mnie muli ! bleh !
ale wole mula od zgagi ;-)

patrzcie kolejna nowa lutowka i kolejny synek :confused::-D ale laski beda mogly wybierac w facetach za kilkanacie lat :-D

reklama
melduje się po nieobecności :)

posłuchałam Was i lekarza i dziś wygoniłam męża do apteki po żelazo i łykam jak na grzeczną lutówkę przystało...to tyle dobrych wiadomości ;) Dzień mam fatalny, ciągle zmęczona jestem i do tego wszystko mnie drażni...

a co do cycków to moje też mogę zaliczyć do takich nijakich...a takie ładne były... ;)

bella trzymam kciuki żeby akcja się rozwinęła...sama już chętnie bym urodziła a tu jeszcze co najmniej 4 tygodnie trzeba czekać...

Nacik bylas na tej manifestacji ???

Cortinko kochana! tam się ostatecznie nic nie działo :no:
Organizatorki nawet nie mogły się pojawić....

Pozmywałam i zaraz przejrzę używane rzeczy dla małego.
Dziewczyny, niektóre z tych ubranek to mają takie plamy,że mam ochotę wyprać je jednak w zwykłym proszku...najwyżej wypłuczę 3 razy....

moje piersi też jak silikony nie wyglądają..mam lekkiego doła, gin mi uświadomił, że raczej szybko nie urodzę. Spytałam czy wizyta za 3 tyg jest ostatnia a on w śmiech, że może jeszcze nawet 3 będą..Łooo matko i córko..

hej hej....
ale dzień! samochód dał ciała i nie odpalił, więc dawaj na środki lokomocji, a tam kichanie i prychanie.wrrrr:baffled:
a o dziwo jak wróciłam to ta czarcia maszyna odpaliła bez najmniejszego czknięcia!:angry:

trzymam kciuki za wizytki...

bella co ma być to będzie, jak córcia stwierdzi że już, to już! żaden lekarz nie będzie jej mówił co ma robić, heheh.

Nadrobić Was z jednego dnia to zajęcie na dłuższą chwile.
mi tam niespieszno do rozpakowania. jeszcze tyle rzeczy do ogarnięcia!:shocked2:masakra. ja to zaciskam nogi co by jak najdłużej powalczyć i się wyrobić.

ja miałam nastawiony budzik na 6, żeby jechać do laboratorium, budzę się na siku myśląc, że jest środek nocy,a tu 05.55...jakoś się ogarnęłam i 07.30 już miałam pobieraną krew-to co miałam zrobić na wizytę, którą mam za tydzień...ale wchodzę przy okazji na izbę przyjęć i pytam czy mogę mieć takie wieczorne swędzenia, czy do wizyty spokojnie mogę tak chodzić, a oni że mogę zaczekać i mnie przyjmą lub wracać do domu...to zaczekałam<naukę cierpliwości to niezłą dzisiaj miałam> i zrobili mi ktg<wszystko ok>, potem znowu czekałam tylko dłużej, już czułam się trochę głodna, w końcu nastąpiła wizyta-na niej badanie na fotelu i usg, zadzwonili do laboratorium, żeby z tej rannej krwi zrobili też badania odnośnie cholestazy, potem czekałam i mnie inna pani wezwała na kolejne usg w innym gabinecie, więc trochę się przestraszyłam czy na pewno wszystko ok, ale okazało się, że tak-mała ma już 2779, potem czekałam jeszcze na wyniki krwi, jak już miałam iść do sklepu, bo ledwo siedziałam-była 13 to pani w rejestracji powiedziała, że niedługo będzie moja kolej :-) przed 14 weszłam i się dowiedziałam, że te wyniki co są to ok, ale decydujący o tym czy mam cholestazę, będzie jutro rano-muszę być osobiście i jak będze zwły wynik to wtedy zobaczymy co dalej

Bella kochanie ty tam już prawie rodzisz, a ja od dzisiaj dopiero zaczynam przyswajać wiedzę na SR jak to wszystko będzie wyglądać :tak:
Na zajęciach mi się bardzo podobało, jedyny minus, że zajęcia o 11 rano i nie zawsze będzie mógł być mój mąż (a tak bardzo chciał).

Porobiłam dzisiaj trochę dzieciowych zakupów (właśnie piorę), ale jestem zła, bo połowy rzeczy nie dostałam a jak podeszłam do półki z kosmetykami dla maluszka to się gapiłam na nie jak głupia i w końcu nic nie wybrałam.

Witam kolejną lutową mamusię :-)

Poli to może dociągniesz do 17 marca i się na dłuższy urlop załapiesz:-D
Ja mam wizytę za tydzień, zobaczymy co powie.

Eve co tam u ciebie????

Edit: a na tą moją bezsenność kupiłam sobie melisę, mam nadzieję, że mnie trochę wyciszy. Myślicie, że to coś pomoże?

Ostatnia edycja:
noo ja czekam na 17 jak nic:-p
odzywaćsię nam tu-Eve, Ladydo, Cwierć Nuta i reszta:confused:

Ale extrim wleżć teraz na fotel ginekologiczny:shocked2:

ps. wybaczcie mi literówki lub brak pl znaków- uczę sie tego tableta;-)

reklama
Do góry