reklama
kwasia
Fanka BB :)
melduje się po nieobecności
posłuchałam Was i lekarza i dziś wygoniłam męża do apteki po żelazo i łykam jak na grzeczną lutówkę przystało...to tyle dobrych wiadomości Dzień mam fatalny, ciągle zmęczona jestem i do tego wszystko mnie drażni...
a co do cycków to moje też mogę zaliczyć do takich nijakich...a takie ładne były...
bella trzymam kciuki żeby akcja się rozwinęła...sama już chętnie bym urodziła a tu jeszcze co najmniej 4 tygodnie trzeba czekać...
posłuchałam Was i lekarza i dziś wygoniłam męża do apteki po żelazo i łykam jak na grzeczną lutówkę przystało...to tyle dobrych wiadomości Dzień mam fatalny, ciągle zmęczona jestem i do tego wszystko mnie drażni...
a co do cycków to moje też mogę zaliczyć do takich nijakich...a takie ładne były...
bella trzymam kciuki żeby akcja się rozwinęła...sama już chętnie bym urodziła a tu jeszcze co najmniej 4 tygodnie trzeba czekać...
Nacik bylas na tej manifestacji ???
Cortinko kochana! tam się ostatecznie nic nie działo
Organizatorki nawet nie mogły się pojawić....
Pozmywałam i zaraz przejrzę używane rzeczy dla małego.
Dziewczyny, niektóre z tych ubranek to mają takie plamy,że mam ochotę wyprać je jednak w zwykłym proszku...najwyżej wypłuczę 3 razy....
Cortina
Cortinko kochana! tam się ostatecznie nic nie działo
Organizatorki nawet nie mogły się pojawić....
buuu pewnie nie zalapiemy sie na dlugie urlopy :-(
a chcialam pochwalic zelazo BIOFER folic, bardzo dobrze sie przyswaja ciekawe czy mi hemoglobina po nim skoczy ;-)
poli0105
moje piersi też jak silikony nie wyglądają..mam lekkiego doła, gin mi uświadomił, że raczej szybko nie urodzę. Spytałam czy wizyta za 3 tyg jest ostatnia a on w śmiech, że może jeszcze nawet 3 będą..Łooo matko i córko..
hej hej....
ale dzień! samochód dał ciała i nie odpalił, więc dawaj na środki lokomocji, a tam kichanie i prychanie.wrrrr
a o dziwo jak wróciłam to ta czarcia maszyna odpaliła bez najmniejszego czknięcia!
trzymam kciuki za wizytki...
bella co ma być to będzie, jak córcia stwierdzi że już, to już! żaden lekarz nie będzie jej mówił co ma robić, heheh.
Nadrobić Was z jednego dnia to zajęcie na dłuższą chwile.
mi tam niespieszno do rozpakowania. jeszcze tyle rzeczy do ogarnięcia!masakra. ja to zaciskam nogi co by jak najdłużej powalczyć i się wyrobić.
ale dzień! samochód dał ciała i nie odpalił, więc dawaj na środki lokomocji, a tam kichanie i prychanie.wrrrr
a o dziwo jak wróciłam to ta czarcia maszyna odpaliła bez najmniejszego czknięcia!
trzymam kciuki za wizytki...
bella co ma być to będzie, jak córcia stwierdzi że już, to już! żaden lekarz nie będzie jej mówił co ma robić, heheh.
Nadrobić Was z jednego dnia to zajęcie na dłuższą chwile.
mi tam niespieszno do rozpakowania. jeszcze tyle rzeczy do ogarnięcia!masakra. ja to zaciskam nogi co by jak najdłużej powalczyć i się wyrobić.
ja miałam nastawiony budzik na 6, żeby jechać do laboratorium, budzę się na siku myśląc, że jest środek nocy,a tu 05.55...jakoś się ogarnęłam i 07.30 już miałam pobieraną krew-to co miałam zrobić na wizytę, którą mam za tydzień...ale wchodzę przy okazji na izbę przyjęć i pytam czy mogę mieć takie wieczorne swędzenia, czy do wizyty spokojnie mogę tak chodzić, a oni że mogę zaczekać i mnie przyjmą lub wracać do domu...to zaczekałam<naukę cierpliwości to niezłą dzisiaj miałam> i zrobili mi ktg<wszystko ok>, potem znowu czekałam tylko dłużej, już czułam się trochę głodna, w końcu nastąpiła wizyta-na niej badanie na fotelu i usg, zadzwonili do laboratorium, żeby z tej rannej krwi zrobili też badania odnośnie cholestazy, potem czekałam i mnie inna pani wezwała na kolejne usg w innym gabinecie, więc trochę się przestraszyłam czy na pewno wszystko ok, ale okazało się, że tak-mała ma już 2779, potem czekałam jeszcze na wyniki krwi, jak już miałam iść do sklepu, bo ledwo siedziałam-była 13 to pani w rejestracji powiedziała, że niedługo będzie moja kolej :-) przed 14 weszłam i się dowiedziałam, że te wyniki co są to ok, ale decydujący o tym czy mam cholestazę, będzie jutro rano-muszę być osobiście i jak będze zwły wynik to wtedy zobaczymy co dalej
Bella kochanie ty tam już prawie rodzisz, a ja od dzisiaj dopiero zaczynam przyswajać wiedzę na SR jak to wszystko będzie wyglądać
Na zajęciach mi się bardzo podobało, jedyny minus, że zajęcia o 11 rano i nie zawsze będzie mógł być mój mąż (a tak bardzo chciał).
Porobiłam dzisiaj trochę dzieciowych zakupów (właśnie piorę), ale jestem zła, bo połowy rzeczy nie dostałam a jak podeszłam do półki z kosmetykami dla maluszka to się gapiłam na nie jak głupia i w końcu nic nie wybrałam.
Witam kolejną lutową mamusię :-)
Poli to może dociągniesz do 17 marca i się na dłuższy urlop załapiesz
Ja mam wizytę za tydzień, zobaczymy co powie.
Eve co tam u ciebie????
Edit: a na tą moją bezsenność kupiłam sobie melisę, mam nadzieję, że mnie trochę wyciszy. Myślicie, że to coś pomoże?
Na zajęciach mi się bardzo podobało, jedyny minus, że zajęcia o 11 rano i nie zawsze będzie mógł być mój mąż (a tak bardzo chciał).
Porobiłam dzisiaj trochę dzieciowych zakupów (właśnie piorę), ale jestem zła, bo połowy rzeczy nie dostałam a jak podeszłam do półki z kosmetykami dla maluszka to się gapiłam na nie jak głupia i w końcu nic nie wybrałam.
Witam kolejną lutową mamusię :-)
Poli to może dociągniesz do 17 marca i się na dłuższy urlop załapiesz
Ja mam wizytę za tydzień, zobaczymy co powie.
Eve co tam u ciebie????
Edit: a na tą moją bezsenność kupiłam sobie melisę, mam nadzieję, że mnie trochę wyciszy. Myślicie, że to coś pomoże?
Ostatnia edycja:
poli0105
noo ja czekam na 17 jak nic
odzywaćsię nam tu-Eve, Ladydo, Cwierć Nuta i reszta
Ale extrim wleżć teraz na fotel ginekologiczny
ps. wybaczcie mi literówki lub brak pl znaków- uczę sie tego tableta;-)
odzywaćsię nam tu-Eve, Ladydo, Cwierć Nuta i reszta
Ale extrim wleżć teraz na fotel ginekologiczny
ps. wybaczcie mi literówki lub brak pl znaków- uczę sie tego tableta;-)
reklama