reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

a ja pojawiam się z zapytaniem czy można pić wapno w ciąży bo właśnie zauważyłam, że wywaliło mi tyle krostek:szok: i jestem prawdopodobnie na coś uczulona i teraz tak kombinuje, że to moje złe samopoczucie (bóle brzucha) to w związku z tym, że coś zjadłam, albo mleko albo ryby.....

reklama
a ja pojawiam się z zapytaniem czy można pić wapno w ciąży bo właśnie zauważyłam, że wywaliło mi tyle krostek:szok: i jestem prawdopodobnie na coś uczulona i teraz tak kombinuje, że to moje złe samopoczucie (bóle brzucha) to w związku z tym, że coś zjadłam, albo mleko albo ryby.....

można, mi gin mówił, że na swędzenie mam pić. Ale te swędzenie to mam co kilka dni więc sobie odpuszczam:)

poli kochana wszystkiego dobrego z okazji urodzin! :) fajny prezent dostałaś :) ja na urodziny pewnie Synka dostanę :p mój mąż też poza domem, tyle że na siłowni :wściekła/y:
z goleniem też już mam mega problem, niedługo chyba całkowicie odpuszczę :zawstydzona/y: rozstępy tylko mąż mi smaruje, ja sobie cały brzuchol wysmaruję, ale miejscowo tylko on, bo sa na dole i nie widzę, a przy lustrze w przedpokoju nie chce mi się stać :p więc się rozwalam na łóżku i mąż mnie mizia :D
Martunia mnie też ostatnio bardzo wysypało na buzi (nie wiem w sumie gdzie Ciebie) ale wyglądam strasznie :baffled: nigdy takich problemów z cera nie miałam :-( mam nadzieję, że po porodzie przejdzie...
dziś eksperymentowałam ze spaniem na innym łóżku i niestety dalej nic z tego :( łóżko do spania na plecach lub brzuchu rewelacja, bo twarde, ale tak jak ja teraz śpię czyli na boku, nie da rady :( i znów się wymęczyłam :( za to mąż się na naszym 180cm łóżku w końcu wyspał ;] i się nawet chwalił że raz się w poprzek obudził :-D

a ja już posprzątałam, jeszcze tylko kuchnię troszkę ogarnąć i podłogi zostają dla mężusia :-D

szpitalne forumki trzymajcie się ile tam Wam jeszcze 'karzą' ale itak już niedługo dostaniecie najcudowniejsze nagrody za Wasze poświęcenie :)

miłego dnia wszystkim życzę!

Witam!
Poli pomyślności i zdrówka!!!!:-)
godzinę Was nadrabiałam:shocked2: tylko trzy dni mnie nie było:-p
Dla dziewczynek w szpitalu życzę cierpliwości:tak: a dla reszty odpoczynku i spokoju:-D
Ja powoli dochodzę do końca przygotowań tylko plany mi popsuli bo komoda i łóżeczko miało być 10 go a teraz moze 11, 18,a moze 25:wściekła/y: zabije:angry:
Zaraz zamówię komplet do łóżecza to mi się humor poprawi;-)
lece na allegro
buziaczki for all i nowej Eddi

reklama
poli wszystkiego najlepszego!!
martunia można wapno

mówicie, że Was dziwi międzynarodowe towarzystwo u belli? w klinicznych szpitalach to chyba norma, ale zapraszam tutaj hehe tu ostatnio w szpitalu przyjmował jeden Irlandczyk, jeden murzyn (na którego ja trafiłam), bangladeszka i jeszcze jakiś tam nie wiadomo jaki lekarz, ale na pewno nie Irl hehe

Do góry