reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

sto lat.jpg
Poli spełnienia marzeń, mnóstwo miłości i zdrowia!

Wczoraj ogarnęłam mieszkanko. Zapakowałam zmywarkę, sprzątnęłam zlew, przetarłam szafki, ogarnełam łazienke(tak z grubsza) wstawiłam trzy prania, odkurzyłam i zmyłam podłogi. Ehh..sie jeszcze człowiek narobi, ale ja nie umiem w takim syfie siedzieć.

My dzisiaj z M. spaliśmy do 13 :-D koty nie marudziły w nocy i miałam tylko jedną pobudkę koło 5.
Jedyne co to straszne duszności zanim wieczorem usnęłam :no: masakra!

Zastanawiam się jak dobrze wykorzystać dzisiejszy dzień i to,że M. jest w domu :-p

reklama
dziewczyny zmobilizowałyście mnie. chyba puszczę pierwszą pralkę dzisiaj z dziecięcymi ciuszkami :-D tylko 2 tygodnie byłam bez pralki i nadrabiam zaległości z praniem naszych rzeczy więc mały problem gdzie ja to wysuszę :baffled:
gdyby suszarki nie niszczyły ciuchów to bym wrzuciła, a tak to stoi to badziewie bezużytecznie :/
annaroksana gdzie zamawiałaś komodę i łóżeczko? tutaj czy z Pl jakaś firma nie dowiezie?

Hej lasencje:-)

Po pierwsze:
Poli wszystkiego najlepszego, szybkiego i bezbolesnego porodu dużo szczęścia i pieniążków:-)

Po drugie:
Zasnęłam coś ok 6 rano :angry::wściekła/y::szok: już się zastanawiałam, czy warto się kłaść. Pospałam do 11 a teraz chodzę jak zombi, bo chcę się przetrzymać do wieczora. Może w końcu usnę o normalnej godzinie.

Agisan trzymaj się i mam nadzieję, że lekarz już się nie przyczepi do KTG i w końcu cię do domku wypuszczą.

Bella czyli pocieszające, że jak coś się zacznie dziać to nie będą tego opóźniać.

Na_cik szalejesz kobieto z tym sprzątaniem, czy ty chcesz dołączyć do szpitalnych mamuś:angry:

moja sis jest WIELKA!!!!!!!! DAŁA MI LAPTOPA HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA:-):-):-):-):-):-)
człowiek tu się cieszy z byle głupoty hihi

Agisan co z tym ktg? mi też dziś zlecili dodatkowe i już mam 3xdziennie ...a na ostatnim mała tetno miała od 110 do 160!! aż połozna leciała do lekarza z zapisem ale chyba uznali, że ok bo nic nie mówiła.
moje towarzystwo "światowe" a jak:)) nikt nic nie rozumie i nie wie i wszystko się kręci hehe

tak mnie dziś wszystko swędzi, że nie wiem;/ jutro znowu mi próby zrobią bo jest gorzej niż było normalnie;/

lece Was nadrobić bo teraz coś widzę hehe, teraz moja mała pewnie z tej mojej radości ma tętno ze 200;))

witam:) zgaga mnie męczy!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie chce już zeby tak paliło!!!
posprzatałam dziś całe nasze poddasze i schody z gory na dół wymyłam i co... brzuch twardy. leże i odpoczywam. mąż pucuje kuchnię na dole. słysze odgłosy stukania mopem po płytkach:-D

byłam dziś spotkac się z położną. jestem mea zadowolona:) fajna babka i fajne wsparcie bedzie.

POLI super prezent. 100 lat i spełnienia wszystkich marzeń. szybkiego porodu i slicznego, zdrowego Leosia:*
AGISAN i jak ktg?? może jutro Cię puszczą.
BELLA a to masz teraz ful wypas z laptopem:) a czujesz skurcze czy tylko na ktg wyszły??
PATIK biedna:( przeszły już te skurcze?? mama dojechała??

pozdrawiam resztę bo zapomniałam co komu napisac:zawstydzona/y:

Domi wychodzą na ktg teraz też kilka wyszło ale to takie popierdułki które ja czuję, jako napinanie...nie są bolesne więc to nie poród ale może z szyjką walczą:))

co do mojego międzynarodowego towarzystwa...to murzynka też mamy aaa jak hehe ale nie widziałam go jeszcze w tej ciąży, choć już słyszałam jego nazwisko więc nadal grasuje:))

Hej dziewczynki, ja dzisiaj od rana walczyłam z bólami i skurczami. Strasznie bolał mnie krzyż i boleśnie napinał się brzuch. Początkowo nieregularnie a potem tak co 15 minut. Jednak wzięłam ciepłą 20minutową kąpiel i skurcze minęły. W krzyżu boli nadal. Czekamy zatem na dalszy rozwój wypadków...
Wysłałam teraz męża do sklepu i zrobimy sobie sałatkę z lodowej, fety, pomidorków itp - lekkie a energetyczne, żebyśmy w razie czego mieli siłę :-D

reklama
Do góry