reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Poli - prezent bomba. Wszystkiego jak najwięcej z tych dobrych rzeczy a z tych uciążliwych jak najmniej.

Bella - oby ruszyło u ciebie samo i nikt nie wpadł na pomysł wstrzymywania porodu.

Agisan - jak tam?

Miłego dnia dla wszystkich ide coś zjeść bo pepsi i rogalik to żadne śniadanko.

reklama
poli prezencik masz obłędny :), wszysktiego naj naj i szczęśliwego rozwiązania jak przyjdzie pora

Mnie dziś obudziło rano słoneczko - miła odmiana po tych ponurych dniach

Szpitalne oreczki trzymajcie się !!!

Dzien dobry!

Poli sto lat!!!

(wlasnie sobie uswiadomiłam że moj M. po niedzieli ma urodziny, na śmierc bym zapomniała!:szok:)

Ksiadz u nas dzis chodzi, od 10, idę zaraz obudzić mojego M.

Patik- biedaczku, to się wymęczyłas w nocy:-(
Bella- trzymaj sie tam kochana! Nie masz w szpitalu problemu z internetem? mozesz tu zagladac? Bo nie wiem na ile mogę Ci głowę zawracac, a o coś chciałam zapytac.....

Witam.
Ja dopiero co wstałam, jeszcze śniadania nie jadłam. Zaraz biorę się za sprzątanie i pieczenie sernika:-)
To ja nie mogłam wczoraj zasnąć i to mnie strasznie męczyło, a tu widzę, że dziewczyny aż w środku nocy cierpią na bezsenność:szok::baffled: Ja na szczęście jak usnę to się nie budzę;-)
Patik moja tez czasami potrafi się tak wiercić, że czuć nacisk na pęcherz i żebra... Chyba się wtedy przeciąga:-D:szok: A w nocy miałaś niezłe przeboje:-( Współczuję Ci, nie dość że źle się czujesz to jeszcze Zosia dała Ci popalić. Ale dobrze, że niedługo będziesz miała pomoc.

Bella współczuję swędzenia, pewnie nie jest to przyjemne uczucie i potrafi doprowadzić do szału.

Poli dostałaś tego charmsa dokładnie takiego jak na zdjęciu? Bo ten jest przeuroczy:tak: A i Wszystkiego Naj z okazji urodzin!:-)

Patik współczuję bardzo, ale wytrzymaj jeszcze tydzień, dziś Ci stres odejdzie, że mamę już masz w razie czego

Poli fantastyczny prezent dostałaś :-) Wszystkiego Najlepszego, zdrówka, szczęścia, szybkiego i bezbolesnego porodu, przespanych nocy i jak najmniej zmartwień :-)

ja też nie miałam za wesoło w nocy, wczoraj przywieźli łóżeczko dla Dawid, bo do tej pory miał takie dziecinne i przychodził do nas w nocy, pomyślałam, że ja mu kupię takie nie "zakratowane" to będzie spał na swoim i co... i on spał z mężem, a ja w tym jego łóżeczku :szok: do tego zgaga mnie męczyła do 2 w nocy, myślałam, że mi gardło wypali. Siostry córa ma wiatrówkę, więc marudziła całą noc i już się boję jak zaraz Dawid się zarazi to chyba się wykończę :baffled: chyba zaraz ubłagam mamę, żeby się zajęła młodym a ja idę na drzemkę - ledwo widzę :-(

Ostatnia edycja:
Poli sliczny prezent!! Wszystkiego naj naj! Spelnienia marzen!

Ania dzis jest lekarz "glupek" jak to ja go nazywam...bo slabo po polsku mowi i sam nie wie czego chce i gubi wszystkie badania...i stwierdzil, ze zajmuje sie mna inny lekarz ale porodu wstrzymywac nie bedzie jaby co:))

Martuszka mam w komorce neta wiec smialo pisz:))

poli Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, sto lat i szczęśliwego rozwiązania a prezencik cudny :)

widzę, że nie tylko ja miałam ciężką noc, do tego było mi potwornie gorąco, młody kopał wszędzie tam gdzie nie powinien i mialam idiotyczne sny, kompletnie nie umiałam zasnąć, udało mi się dopiero nad ranem...masakra, teraz chodzę nieprzytomna :/

DZIĘKUJĘ WAM ZA ŻYCZENIA!!! JUŻ JESTEM O OCZKO BLIŻEJ 30-TKI JAK NIGDY:-p:baffled:
Oj dziewczynki, jak nam już ciężko:-(Ja wczoraj niemal wyłam przy braniu prysznica i depilacji..Nawet sposób na lusterko już nie działa, taki mam brzuch..Więcej sama się nie ogolę, szans nie ma:baffled: A kąpanie to koszmar..Wytrzeć się nie jestem w stanie, mąż mi pomaga.. Jak kaleka:sorry2: Ze spaniem widzę większość ma jak ja..Oddychać nie idzie, żadna pozycja nie jest dobra, a wstawanie siku trwa 10 minut hehe przez spojenie:baffled:

Ja dziś w ramach urodzin idę oglądać porodówkę (jeśli będzie wolna) a potem na kolację (jeśli będę w stanie po oglądaniu szpitala)

EDIT- Bella, to niezły ten szpital, wszelkie narodowości hahaha

Ostatnia edycja:
Witam sie Dziewczeta!

Mialam wyjsc do domu i .... nie wyszlam. Lekarz chce jeszcze zrobic ktg po poludniu i wieczorem, bo mu sie tetno malutkiej nie podoba. Grrrrr...

Ale przynajmniej z nim pogadalam i tez mowi ze tui ordynator porodow nawet w 35-36 nie powstrzymuja jesli dzieciaczek ma ponad 2kg, bo uznaja, ze sobie juz poradzi.
A polozna sie zastanawia o co doktorowi chodzi, bo jej sie to ostatnie ktg podobalo...
Ech...

Poli. Samych urodzinowych wspanialosci zycze!

Patik. Dajesz rade!

Bella. Ty to sie obracasz w miedzynarodowym towaarzystwie. Fju fju ;)

reklama
Ja się z Belli śmieję, a u nas też jest 2 lekarzy z zagranicy hehe w tym ginekolog z Turcji jak się nie mylę:-p
Agisan, 3 mam kciuki, by ktg było w porządku!!! Może mi zrobią też dziś jak pójdę oglądać porodówkę???

Mąż miał cały dzień być ze mną, a już polazł:no:wezwany na jakąs awarię sieci elektrycznej:no: Wleję mu, jak wróci:angry:

Do góry