reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

a ja pojawiam się z zapytaniem czy można pić wapno w ciąży bo właśnie zauważyłam, że wywaliło mi tyle krostek:szok: i jestem prawdopodobnie na coś uczulona i teraz tak kombinuje, że to moje złe samopoczucie (bóle brzucha) to w związku z tym, że coś zjadłam, albo mleko albo ryby.....

reklama
a ja pojawiam się z zapytaniem czy można pić wapno w ciąży bo właśnie zauważyłam, że wywaliło mi tyle krostek:szok: i jestem prawdopodobnie na coś uczulona i teraz tak kombinuje, że to moje złe samopoczucie (bóle brzucha) to w związku z tym, że coś zjadłam, albo mleko albo ryby.....

można, mi gin mówił, że na swędzenie mam pić. Ale te swędzenie to mam co kilka dni więc sobie odpuszczam:)

poli kochana wszystkiego dobrego z okazji urodzin! :) fajny prezent dostałaś :) ja na urodziny pewnie Synka dostanę :p mój mąż też poza domem, tyle że na siłowni :wściekła/y:
z goleniem też już mam mega problem, niedługo chyba całkowicie odpuszczę :zawstydzona/y: rozstępy tylko mąż mi smaruje, ja sobie cały brzuchol wysmaruję, ale miejscowo tylko on, bo sa na dole i nie widzę, a przy lustrze w przedpokoju nie chce mi się stać :p więc się rozwalam na łóżku i mąż mnie mizia :D
Martunia mnie też ostatnio bardzo wysypało na buzi (nie wiem w sumie gdzie Ciebie) ale wyglądam strasznie :baffled: nigdy takich problemów z cera nie miałam :-( mam nadzieję, że po porodzie przejdzie...
dziś eksperymentowałam ze spaniem na innym łóżku i niestety dalej nic z tego :( łóżko do spania na plecach lub brzuchu rewelacja, bo twarde, ale tak jak ja teraz śpię czyli na boku, nie da rady :( i znów się wymęczyłam :( za to mąż się na naszym 180cm łóżku w końcu wyspał ;] i się nawet chwalił że raz się w poprzek obudził :-D

a ja już posprzątałam, jeszcze tylko kuchnię troszkę ogarnąć i podłogi zostają dla mężusia :-D

szpitalne forumki trzymajcie się ile tam Wam jeszcze 'karzą' ale itak już niedługo dostaniecie najcudowniejsze nagrody za Wasze poświęcenie :)

miłego dnia wszystkim życzę!

Witam!
Poli pomyślności i zdrówka!!!!:-)
godzinę Was nadrabiałam:shocked2: tylko trzy dni mnie nie było:-p
Dla dziewczynek w szpitalu życzę cierpliwości:tak: a dla reszty odpoczynku i spokoju:-D
Ja powoli dochodzę do końca przygotowań tylko plany mi popsuli bo komoda i łóżeczko miało być 10 go a teraz moze 11, 18,a moze 25:wściekła/y: zabije:angry:
Zaraz zamówię komplet do łóżecza to mi się humor poprawi;-)
lece na allegro
buziaczki for all i nowej Eddi

reklama
poli wszystkiego najlepszego!!
martunia można wapno

mówicie, że Was dziwi międzynarodowe towarzystwo u belli? w klinicznych szpitalach to chyba norma, ale zapraszam tutaj hehe tu ostatnio w szpitalu przyjmował jeden Irlandczyk, jeden murzyn (na którego ja trafiłam), bangladeszka i jeszcze jakiś tam nie wiadomo jaki lekarz, ale na pewno nie Irl hehe

Do góry