reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

mnie znow jest słabo dziewczyny... od kilku dni mnie to meczy. nagle mi sie robi tak miekko, niedobrze i słabo jakbym miala odplynąc. od czego to??
od ciąży kochana :tak::-D
patik odpoczywaj!!
nadika za rok nadrobisz z trzylatkiem pieczenie pierników :-D

my pierniki upiekliśmy, ale nad lepieniem pierogów to się zastanawiam :baffled: czy będę miała siły czy jednak w tym roku sobie to podarować i kupić gotowe. w końcu też powinnam odpoczywać, a trochę ostatnio sobie chyba za dużo pozwalam - choć i tak mało, ale dużo jak na mój stan

kupiliśmy choinkę i tak mi teraz pachnie w całym domku!

reklama
poli no właśnie też ostatnio się zastanawiałam gdzie się podział aniołeczek?? Może wyjechała gdzieś na mały leżing i nicnierobing ;) mam nadzieję, że wszystko dobrze i nie mamy się czego obawiać...

no dziwne to zniknięcie anioleczka...
kwasia a ty na teściową nie narzekaj :D co do koszuli do porodu to moja nie zniszczyła się w ogóle. żadnego śladu, żadnej nawet najmniejszej plamki na niej nie było

Witajcie

czytam was, ale jakoś weny brak na odpisywanie a wy produkujecie jak szalone...

Może po weekendzie się zbiore do kupy i będę z wami na bierząco...

Pozdrowionka i 3majcie się

Dzieki Dziewczyny:*** moja gin byla zachwycona, kazala zrobic badania dopiero po nowym roku i "zjesc cos w swieta" hahaha

Kwasia praleczka super:) takie nowe srzety to zawsze ciesza:) mnie nawet blender nowy cieszy:))

bella mnie też takie drobiazgi cieszą. ostatnio kupiłam nowy mikser (zwykły bo stary się zepsuł) i cieszyłam się jak dziecko :D
idę pouprawiać lejżing trochę bo od rana na nogach jestem :baffled:

kwasia, Poli Bogate święta sie szykują:-D każdy potrzebny sprzęcik do domku czy mieszkania to super prezent:-)

Bella dobrze że ginka zadowolona:tak:

GOSIA :-Ddobre to:p wiem, że od ciąży mi się to robi
AGISAN zawroty głowy też mam i nagle mi się niedobrze robi... brrr... znów to samo.
POLI, BELLA jak na babsko w ciązy to poruszam się niczym strzała:-D ale od tego boli mnie w pachwinach i dół brzucha wiec zwalniam i pukam się w czoło.
Was bolą spojenia a ja będę się tulic do kibelka:baffled:

reklama
Domikcw bidulko trzymaj się. Widzę, że cię ciąża nie oszczędza :-(

U nas (odpukać) na szczęście wszystkie sprzęty działają i na razie nie zapowiada się, żeby coś kupować. Chociaż mi się marzy ekstra robot kuchenny Kitchen Aid ale nie wiem czy mnie kiedyś będzie na niego stać :confused:

Mąż mi właśnie szykuje pyszne hamburger :-) (robi je po mistrzowsku) może któraś ma ochotę???

Do góry