reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
fajna praleczka:)
u nas tez by się nowa przydala, ale jeszcze stara pierze i tez się nie chce popsuc:tak:

właśnie wróciliśmy z łozeczkiem i materacykiem :happy2: ale kaski poszło :baffled:

nie mam obrusa na święta:angry: wykupili te co sobie upatrzyłam:angry::angry::angry:ale jestem wściekła!

Aaaaaaaaaa, zostałam sama! Specjalnie przyjechałam do rodziców, żeby nie panikować, ale moją mamę strasznie boli po operacji i właśnie pojechali do szpitala, to godzinę drogi w 1 stronę. Tylko nie panikować, tylko nie panikować, tylko nie panikować!
Smoniczka podeślij mi też tych hamburgerów, może mi się humor poprawi.
Generalnie mogłabym mieć dżast doła, ale mi się panika odpala, że wszystko pójdzie nie tak, że nie dam rady, że mąż tam hula, że z mamą będzie nie teges i zazwyczaj kończy się płaczem. Później zaczynam się zastanawiać, czy wszystko z głową mam w porządku i znowu panika, że może całkiem zwariowałam i co dalej... Ehhh, błędne koło...

Smoniczka ja też poproszę hamburgera :)

paol1nka
nic z głową nie masz...uwierz po prostu się martwisz a u nas kobit (nie tylko w ciąży) to normalne. Nie martw się wszystko będzie dobrze :)

paol1nka czasami mam wrażenie, że ciąża trochę zaburza psychikę:-p przynajmniej moją:sorry2: najgorzej jest zacząć się nakręcać! bo potem myśli biegną jak lawina - tylko spokój Cię uratuje! zrób coś dobrego do picia, może jakiś filmik zobacz albo ulubiony serial, oderwiesz myśli od problemów - cała reszta jakoś się ułoży - zobaczysz!

smoniczka jak Wam zostało to możesz podesłać na kolację tego pysznego hamburgera:tak:

Patik- specjalnie Młodej nie kładę spać, żeby się cicho w domu nie zrobiło- egoistka ze mnie, no cóż. Ogląda pingwiny z madagaskaru, a ja z nią. Udaje mi się zachować tzw. względny spokój. Troooochę pocieszające jest, że nie tylko ja mam zaburzoną psychikę. Mam nadzieję, że razem z porodem odzyskam stan psychiczny sprzed ciąży.

paol1nka- patrząc na mnie można śmiało stwierdzić, iż ciąża odmóżdża- więc głowa do góry, nie jesteś sama;P

Które wizytują po niedzieli?? Ja mam wizytę w poniedziałek- i już leciutkie nerwy się pojawiły..
ale chce mi się jeść!!!!!!!!tylko co??????????:no:

:confused:

reklama
Te Ciocia Monika ja tez poprosze:)) sama nie zjem ale nakrzyczalam na meza ze zjadl MOJE spagetti a nie SWOJA zupe...to mu dam w ramach przeprosin hamburgerka:)))

Mi tez sie mozg lasuje od tej ciazy...zapominam co, gdzie i kiedy hehe

Matko nalazilam sie dzis po sklepie...tyyyyle pysznosci bylo a ja nic nie moglam:/

Do góry