reklama
Bella. Świetne wieści!
Patik. Na pocieszenie też się zastanawiam czy nie odpuścic sobie pierniczków...
Domikcw. Hmm, niefajna ta słabość. A masz zawroty głowy?
Brzucholina tak śmiało sobie dziś poczyna, że już mam zgagę a jeszcze obiadu nie tknęłam
Nie mam weny na leżenie, na ogladaniu nie mogę się skupić, na czytaniu też nie...
Dostałam dziś paczkę od rodziców z prezentami dla dziewczynek. Dla najmłodszej też jest słodki bodziak, ale rozmiar 50! Aż mnie ciarki przeszły w kontekście wczorajszej marcówki...
Patik. Na pocieszenie też się zastanawiam czy nie odpuścic sobie pierniczków...
Domikcw. Hmm, niefajna ta słabość. A masz zawroty głowy?
Brzucholina tak śmiało sobie dziś poczyna, że już mam zgagę a jeszcze obiadu nie tknęłam
Nie mam weny na leżenie, na ogladaniu nie mogę się skupić, na czytaniu też nie...
Dostałam dziś paczkę od rodziców z prezentami dla dziewczynek. Dla najmłodszej też jest słodki bodziak, ale rozmiar 50! Aż mnie ciarki przeszły w kontekście wczorajszej marcówki...
Ostatnia edycja:
poli0105
Fanka BB :)
Ogarnęłam troszku mieszkanko, wieczorem kupiec dziś będzie. Dalej nie dam rady, brzuch bolał, wiec czekam na mężulka.
3mać kciuki!!!!!!!!
Bella-gratulejszyn:-)
domikcw- czytałam, że w 8 miesiącu zaczynają się omdlenia ze względu na maksymalną ilość krwi i płynów w organiźmie
Żanetka- to u Was nie chodzi się z partnerami cały czas? Oczywiście kto chce Ja z mężem od początku chodzę. Dobrze,że Twojemu się podobało
paol1inka- dół to objaw ciąży ja dziś przez te mieszkanie to aż kołatanie serca mega miałam
Smoniczka- ja zamówiłam sobie kremową hennę do brwi i rzęs na okres porodu i połogu- malowanie odejdzie pewnie w zapomnienie na jakiś czas
3mać kciuki!!!!!!!!
Bella-gratulejszyn:-)
domikcw- czytałam, że w 8 miesiącu zaczynają się omdlenia ze względu na maksymalną ilość krwi i płynów w organiźmie
Żanetka- to u Was nie chodzi się z partnerami cały czas? Oczywiście kto chce Ja z mężem od początku chodzę. Dobrze,że Twojemu się podobało
paol1inka- dół to objaw ciąży ja dziś przez te mieszkanie to aż kołatanie serca mega miałam
Smoniczka- ja zamówiłam sobie kremową hennę do brwi i rzęs na okres porodu i połogu- malowanie odejdzie pewnie w zapomnienie na jakiś czas
kwasia
ja też jestem jakaś taka nie do życia...spojenie łonowe boli...mam wrażenie jakbym cały dzień na rowerze przejeździła, normalnie taki sam ból jak tyłek boli od siodełka...no i to szybkie męczenie się, wysiadanie z samochodu to dla mnie nie lada wyczyn...ehhh idę się położyć
a z tych dobrych wieści to dziś z mężem dostaliśmy prezent w postaci obiecanej pralki (teść fundował i nawet nam dokupił przedłużenie gwarancji na 5 lat)
o taka:
a teściowa kupiła mi koszulę do porodu, fajna i trochę mi jej szkoda do samego porodu żeby się nie zniszczyła...patrzcie a ja taka wyrodna synowa na teściową narzekam o ja paskuda wstrętna
a z tych dobrych wieści to dziś z mężem dostaliśmy prezent w postaci obiecanej pralki (teść fundował i nawet nam dokupił przedłużenie gwarancji na 5 lat)
o taka:
a teściowa kupiła mi koszulę do porodu, fajna i trochę mi jej szkoda do samego porodu żeby się nie zniszczyła...patrzcie a ja taka wyrodna synowa na teściową narzekam o ja paskuda wstrętna
Ostatnia edycja:
agaod
kwasia, no praleczka pierwsza klasa:-)ja marzę o nowej pralce ale coś moja się zepsuć nie chce, już i tak w trakcie cyklu prania przerywam często i przełączam na płukanie i jakoś programator chyba ze stali jestznając życie zepsuje się w najmniej odpowiednim momencie
poli0105
Kwasia, mamy niemal identyczny model pralki- super sie sprawuje
reklama
poli0105
A gdzież to niektóre polazły?? Gdzie Aniołeczek? Ktoś coś wie??