reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

klowee trochę jestem zła za te przymusowe przerwy co chwilę bo tyle roboty jeszcze przede mną... a tym czasem zamiast pracować to ja siedzę. Mam nadzieję, że zaraz przejdzie. Już nic na kolanach nie będę robić to może Wojtek będzie łaskawszy i da mamie skończyć. Póki co urządził sobie sale gimnastyczną w brzuszku i co chwila jakieś puknięcie czuję

reklama
ja powycierałam kurze i padłam... chwila odpoczynku... i zabieram sie za mycie mebli w kuchni i to bedzie koniec na dzis. nie bede sie zbyt forsowała:)

sylwie no krowa fajna sprawa tylko ile przy takim zwierzu jest roboty... nie wiem czy by ci się chciało:)

zazdroszczę wam kopniaczków.... ja nic nie czuję:(

cortina że co jadłaś na śniadanie? szalona dziewucha! a frytki? jaki problem zrobić? ja bym zrobiła też, ale nie chce mi się ziemniaków obierać. chyba, że kogoś do tego zagonię...

witajcie dziewuszki!:-)

Ja wczoraj robiłam leczo - cały gar, który został jeszcze dziś na śniadanie:-p;-)
Dziś na obiad zupka z grysikiem i spaghetti :-D Ale mam ochotę na niego...;-)
Która tu gulasz robi? Ja bym chętnie się poczęstowała :-D Proszę o miseczkę :-D
Jutro wracam do domu...do męża:-) Ale zabieram na weekend rodziców:-):-D Ale się cieszę:-) choć trudno mi wyjeżdżać z rodzinnych stron :-( Ehhh co za życie...;-)
Cortina
Ty leniu jeden:-p Po wyniki a nie na forum siedzieć i o frytkach myśleć:-p;-)
Ania świneczka jest po prostu bajeczna:-D Jak na nią patrzę to mam ochotę przytulać i ściskać i przytulać ...;-):-D
Buziaki dla Was Kobitki:-)

czesć babeczki
korzystając z chwili, że dziecko zasnęło wpadłam tylko powiedzieć, że żyje i się wakacjuje na całego już w tej chwili więc nawet nie próbuję was nadrobić. po przylocie wylądowałam w szpitalu odwodniona i spędziłam tam cały dzień. ogólnie nie za ciekawie, ale najważniejsze, że przebadali mnie z każdej strony i z dzidziolem wszystko ok. tak więc teraz już uspokojona korzystam z tego, że ciepło :) dzisiaj byłam zobaczyć na naszej budowie i aż miło patrzeć jak mury pną się w górę :-)
trzymajcie się kochane i dbajcie o siebie, wrócę na dobre za jakiś czas :-D a tak to czasami się będę odzywać w skrócie co u nas, ale na nadrabianie na wakacjach mi szkoda czasu

Poli znalazłam coś takiego na allegro nie wiem czy sprawdzałaś? nawet nie wiem ile taka farba powinna kosztować i jaka jest jej wydajność.
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dzięki kochana, to jedyna farba jaką do tej pory wczoraj znalałam..A potrzebuję z litr więc to wyjdzie majątek no i szukam dalej coś tańszego:crazy: Leczo zrobione, teraz pora na leżenie.

Wczuwam się w swojego brzuszka i ruchów nadal brak.. Niby do 20 tyg powinny pojawić sie wyczuwalne ruchy, ale ja już się niepokoję:zawstydzona/y:

Odebrałam wczorajsze wyniki, no i mam ph i leukocyty ponad normę... Oby to nic groźnego?

Ostatnia edycja:
poli cierpliwości, lada chwila poczujesz :)

ja w ubiegłym tygodniu wróciłam z rodzinnych stron a w sobotę rodzinne strony przyjeżdżają do mnie na weekend ;) mama z babcią będą myć okna a tata z moim ślubnym i bratem na mecz chcą się wybrać.

Ja właśnie wsunęłam pół słoika dyni w occie :) ogórkowa właśnie się gotuje. Ale frytek też bym pojadła...Właśnie nasmażyłam mielonych bo mi mięso zostało. Wrzucę w pojemnik i do zamrażalnika- będzie jak znalazł na szybki obiad. A jutro chyba zrobię jajka sadzone, marchewkę z groszkiem i ziemniaczki.Bynajmniej taki apetyt mamy dzisiaj, a co będzie jutro czas pokaże :)

poli to wcale nie jest powiedziane, że do 20 tygodnia. w pierwszej z reguły późno czuć - ja poczułam takie, że na 100% byłam pewna, że to dziecko na pewno po 20 tygodniu wiec się niczym nie stresuj!!!!!

reklama
Do góry