reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Witam czy moge dołączyć ,nie mogłam znaleźć wątka żeby się przedstawić więc zrobie to tu ;)
Mam na imie Ewelina jestem mamą Wiktorii i mam termin drugiego brzdąca na 19lutego 2013 ;)

reklama
Właściwie mieszkam w Anglii tu urodziłam córkę w 2010r. jest gorsza zachowaniem od nie jednego chłopca chociaż już bunt jej przechodzi po mału ;)
Ciąża hmm brzuch rośnie ,mdłości ,wymioty wieczorne ,ogólnie ciąża zagrożona jak z córką i ciągne byle do przodu nie mam na co narzekać bo dużo mi pomaga narzeczony więc mam czas na odpoczynek ;)

Dziewczyny, ale wy macie smaki i ochoty na gotowanie.

ja na szybko ziemniaczki, oguraski kwaszone i pierś z kury w panierce, bo nie mam siły stac przy garach w slońcu i gotowac dla 2 osób jakies wymyslne dania a moj i tak wszystko jedzący więc nie narzeka na menu...

Fasolki po bretońsku bym zjadla... która zrobi duży gar i mi ze 3 słoiki podesle? dobrze zapłace za taka domowa fasolkę :-D

Co do sprzatania to na raty, czyli codziennie cos po troszku bo inaczej by mnie brzuszek bolał.

Oj ja gapa witam nową mamę

Jestem już!
Wyniki super ufff 1:6625 to chyba zadawalające ale zastanawiam się nad amniopunkcją.
witam nową mamusię Eve.
a co do fasolki i bigosu to aż mi ślinka poleciała:-)
Idę poleżeć odreagować cały stres. Milego wieczorka,

Nadrobilam Was:)
Witam nowa mamę;)
Annaroksana super że wyniki oki:)
Jaaaaaa chce tej fasolki!!!
Ja dziś się znowu wysprzatalam, wszystko przez perfekcyjna panią domu;)
I nauczyłam mezula myć okna, bo jak umył w kuchni to już nic nie widać haha więc umylam jedno tarasowe i.....brzuch mnie boli:(
Laski macie jakieś dobre sposoby na mycie okien, tzn. Czym myć aby smug nie było??

reklama
Aaa bolał mnie brzuch i taki ucisk czułam po prawej stronie, i twarde było, więc popukalam w to miejsce i dzidzus mi mocno odpukal i zlazl z ucisku hehe
Ale super taki kontakt:)
W pierwszej ciąży późno poczułam ruch, do tego łożysko mialam na przedniej ścianie, więc dodatkowo opoznialo;/

Do góry