reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

bella moja mama mi poleciła płyn Clin anty-fog i naprawdę super. Nie trzeba polerować i nie robi smug. Po tym jakby dłużej czyste były też :)
Mnie teraz rozbolał brzuch, wzięłam no-spę i poleżałam troszkę i teraz nam lepiej. To sprzątanie wychodzi bokiem, ja nie wiem jak to będzie za 2-3 miesiące skoro teraz już takie przeboje. Trzeba męża na nauki wziąć :) U mnie w sobotę akcja mycia okien- mama z babcią przyjeżdżają jako posiłki więc A. wybawiony.

reklama
Jestem już!
Wyniki super ufff 1:6625 to chyba zadawalające ale zastanawiam się nad amniopunkcją.
witam nową mamusię Eve.
a co do fasolki i bigosu to aż mi ślinka poleciała:-)
Idę poleżeć odreagować cały stres. Milego wieczorka,

Gratuluje dobrych wyników. Czemu zastanawiasz się nad amniopunkcją skoro wyniki są dobre?
Ja mam teraz ochotę na pizze

Ja mam ochotę na wszystko pizza, fasolka, frytki, kapusta faszerowana, kurczak z różna....ale powoli muszę się oswajac z dietka, więc dziś dzień bez słodyczy cały! Tylko cukierka nimm 2 zjadlam bo mam słabość do nich.

Cześć mamusie:-)
Ania świetna ta Wasza świnka, nie mogę się napatrzeć na zdjęcie:-)
Dzisiaj na obiad była zupka pomidorowa i placuszki ziemniaczane, zjadłam duuuużo i teraz czekam aż się uleży:happy:
Cały dzień miałam ochotę na barszcz ukraiński, zrobimy na sobotę bo trochę przy tym pracy.
Kurcze..już nie mogę się doczekać kiedy pójdę na zwolnienie lekarskie i będę mogła gotować co chcę bo na wszystko będzie czas:-D Ruchów maleństwa jeszcze nie czuję, czasami jakiś motylek w brzuchu przefrunie ale nic więcej:happy:

Annarozkasa super że wyniki ok. Nie rób amiopunkcji skoro wyniki ok.

Przecież takie badanie nic i tak nie zmieni a wy będziecie kochać maluszka takiego jakiego wam los da.

My mieliśmy propozycje testu z krwi ale odmówiliśmy bo nawet jak maluszek nie będzie w pełni zdrów to i tak będzie nasz najukochanszy a nie chcę w razie co kolejne 26 tyg rozpaczać,że coś z dzidzia będzie nie tak bo testy zle wyszły.

Chcemy sie cieszyc ciąża tak jak będziemy sie z rodzicielstwa cieszyć i nieważne czy maluch będzie zdrowy czy nie naszego podejścia do niego nic nie zmieni.

Wiadomo każdy pragnie zdrowego maluszka, ale nie każdemu taki będzie dany i trzeba to przyjąć z pokorą.

Nacieszcie jeszcze oka he he

Zoe Zosia
111.jpg2222.jpg3333.jpg

Ostatnia edycja:
Sylwia zastanawiałam się ze względu na moją córcię bo ona opóźniona intelektualnie jest. Poczytałam i pogadałam z mężulkiem i zdecydowaliśmy się że robić nie będziemy jednak amniopunkcji. Będziemy kochać tak samo czy zdrowe czy nie.
Aniu w tym samym momencie pisałyśmy to samo nie ma to jak mieć te same imię:) dziękuję

Ostatnia edycja:
reklama
ania ale ta Twoja świneczka mnie śmieszy:-D slodka jest! i taki ryjczek ma fajny. no cuda na tym świecie już są:-D
annaroksana zgadzam się z anią, że dzieciątko i tak kochane będzie a badania nic tu nie zmienią. wyszlam z tego zalożenia. ciąży i tak bym nie usunela. a stresu sobie zaoszczędzisz:*
gosiaB bidulka z Ciebie. no ale dobrze, że dziecię zdrowe a Ty się lepiej czujesz.

mmm placki ziemniaczane. uuuwwwiiiieeellllbbbbiiiaaammm ale jak ostatnio zjadłam to mnie żołądek bolał. ciężko strawne:no:
fasolke i ogórkową to bym wciągneła, ale nie mówcie o bigosie! miałam ochotę i zjadłam a potem tak mnie wymiotowało:angry: masakra. długo na niego nie popatrzę.

a na kolacje wcinałam omleta z dżemem truskawkowym. pychota.

witam nową mamuśke:)

Do góry