reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
witam Was piątkowo :)
dzisiaj mieliśmy badania prenatalne i wszystko ok - szczegóły w odp wątku ale wróciłam do domu i poszłam spać i spałam do teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKRA!!!!!!!!:-)

jeśli chodzi o jedzenie to nudności czasem jeszcze mnie łapią o dziwnych godzinach... zazwyczaj mam tak, że nagle jestem nieziemsko głodna a potem jak już mam talerz przed sobą to podzióbie i jem na raty:-)

Witajcie

Ja wogóle nie jem mięsa samo jego przygotowywanie to już mordęga bo jedzenie rośnie w buzi jak mięsko zawiera.

Wędlina też odpada i pieczywo.

Jedynie świeże bułeczki z serkiem jakimś i pomidorkiem to zjem, rybkę, zupy, owoce, warzywa i słodkie, słodkie, słodkie.

Lekarz kazał przez 10 tyg przytyć tylko 2 kg a ja z 20 przybiorę i sie toczyć będę :(

Też u nas było ciepło więc troszku poopalałam plecy a od 13 drzemka 3.5 godziny i teraz jestem zakręcona na maxa.

CO Z NASZYM MODERATOREM A NAWET DWOMA ?

Pozdrawiam zimno w gorący dzień.

czesc !

Bella wyrazy wspolczucia, 3 maj sie kochana !

WYmiotujaco-mulacym lutowka wspolczuje, ja chyba wychodze na prosta ! ale ciiiiiiiiiii zeby nie zapeszyc ;)

Ja miesa nie tykam ! muli mnie na sam jego widok ;) obiady jem bezmiesne :) np ziemniaki z mizeria :)))

Eve dalej glodna ? moge cie przygranac na dzis bo mam gar lecza dla mnie w wersji bezmiesnej ;) mniami mniami !

yy cos jeszcze chcialam ale zapomnialam, jestem dzis nie do zycia !!!

ja jem wszystko a najlepiej żeby ktoś mi przygotował:)
dzisiaj na obiad była zupa wiśniowa:)

mdłości są sporadycznie więc nie ma co narzekać.

Jeśli chodzi o moderatora to byłam pewna że jest nim osoba która rozpoczęła to forum? wygląda na to że się myliłam:)

ja dzisiaj mieszkanko wysprzątałam a jutro jak będzie pogoda dzień poza domem:)

Witam się i ja - Wasz forumowy żul "przygarnij mnie na obiad" :-)

Więc tak. Już wszystko zaplanowałam;-) gdzieżbym śmiała zostawić coś w nieładzie! Pomimo późnej pory zaraz wybieram się do Cortiny na bezmięsne leczo :-)mniami! Potem idę do Ani na te danie słodyczowo-owocowe. Nieważne jakie, ważne, że duuuużo! :-)

Nie wiem jak to jest, ale jem za pięcioro a przytyłam na razie 1 kg :sorry2: pewnie mi wyjdzie za jakiś czas! Na to moje drugie piętro to będę się wciągać po linie, którą najpierw sama przed wyjściem przywiążę do klamki :zawstydzona/y::zawstydzona/y: gorzej jak drzwi tym ciężarem wyrwę! :szok:

Póki się nie toczę i widzę swoje stopy jak stoję to chyba nie ma tak źle, co?:-D

Ja badania prenatalne mam 1-ego sierpnia i już jestem w lekkim stresie. W sumie nie wiem czemu. Chyba lubię sobie urozmaicać dzień jakimś niepotrzebnym stresem :)

Szefowa mnie znowu zeźliła, bo stwierdziła, że skoro siedzę w domu na L4 to wypłata jest mi niepotrzebna i mam sobie po wszystkie zaległe przyjść po porodzie. Na mózg jej padło czy jak? Jak jej zafunduję terapię wstrząsową to nie będzie wiedziała jak się nazywa mysz jedna. I to bez ogona, ot co! Lepiej! Z odgryzionym! :wściekła/y:

ale co tam... olewam to sikiem prostym i idę zagryźć wszystkie smutki bananem. Potem wiadomo... Cortina, Ania i balanga do białego rana :-)

Co do moderatora to laseczki... zgłaszać się ta, która chętna. Przecież któraś na pewno jest! a jak nie to demokratycznie wybierzemy i nie będzie odwołania! W dodatku głosowanie będzie jawne, żeby te które zostaną wybrane od razu się o tym dowiedziały ot co!

Na zgłoszenia czekamy do jutra. Jak się nikt nie znajdzie to założymy wątek i każda poda swoją kandydatkę. W końcu nie możemy żyć w takim bajzlu nie? Niech to ktoś z łaski swej ogarnie
:-)

Witajcie

U mnie o 8 rano 24 stopnie w cieniu więc to nic dobrego nie zapowiada jak tylko upalny dzień.

No nic w cieniu w ogródku z soczystym arbuzem i litrami zimnych napoi dam radę.

Jak by co na obiad u nas pierogi z truskawkami a dla męża ziemniaki, suróweczka i golonka którą sam se zrobi bo ja nie wytrzymam zapachu mięsa w całym domu :-D

Co do moderatora to zgłosiłam wstępnie siebie i Gosie.B i zobaczę co admin odpisze no i jak by która chciała oddam chętnie swoje stanowisko :tak:

Miłego dnia wam

Hej
Dołączam się nieśmiało, podczytywałam was wcześniej ale z przekory dopiero teraz...
Widzę że nie tylko ja borykam się z mega mdłościami Dla mnie to zaskoczenie bo w pierwszej ciąży było super Ja np żywię się kajzerkami z pomidorem A jeść coś innego mogę dopiero wieczorem :)

reklama
Hej dziewczyny :) witam się weekendowo. Widzę, że większość nas odrzuca od mięsa. U mnie jakby trochę lepiej z tym jest, już jestem w stanie coś tam przygotować i nawet czasem zjem. Ogólnie nadal nie przytyłam a wręcz schudłam- w tyłku i biodrach fajnie wszystko na mnie luźne :) tylko brzusia już się nie da ukryć, zwłaszcza w sukience. W poniedziałek z rańca wstaję i idę do lumpka- jest koło mnie taki wielki i mają towar w poniedziałki rano. Może uda się coś upolować.

Co do moderatora to ja w ogóle nie wiem na czym taka rola polega :) Któraś z dziewczyn zgłaszała żeby osoba zakładająca wątek była ale przypominam że LucyLu już nie ma z nami- straciła swoją Gwiazdeczkę
[*].

Do góry