reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Hej laseczki
u Was też taki upał. Ja już wytrzymać nie mogę, siedzę przy wiatraku i wcale mi nie chłodniej:no:
Właśnie wciągnęłam kisielek malinowy, a wcześniej mężulek mi zrobił hot doga (jego specjalność) ale się obżarłam.
Życzę wszystkim miłego popołudnia:-)

reklama
jaaa. jedna o pepsi, druga o hot dogach - jesteście bezlitosne hehe
a mi mąż właśnie pojechał kupić wszystko na rosół, może to jakoś pomoże na ten żołądek...
co do pogody to ja trochę wam tych upałów zazdroszczę - tak z jednej strony hehe z drugiej to jak tutaj nie pada to już jest jak dla mnie ok :-D

Ja po obiadku opycham się chrupkami a za godzinkę idziemy na grilla kupiłam sobie rybkę ale nie wiem czy ją zjem :-(
U nas wreszcie jest gorąco i świeci słonko, jak narazie nie narzekam.

hej hej :) u nas też straszny upał....pojechałam odwieźć młodego na pociąg a tam 40 minut opóźnienia. W sumie miałam go zostawić ale jak wyobraziłam sobie reakcję ciotki to stwierdziłam że chyba lepiej poczekam :) wróciłam strasznie zmęczona, rozebrałam się do majtek (wcześniej pozaciągałam rolety w oknach) i siedzę przy wiatraku. Zaraz wskoczę pod prysznic. W międzyczasie zmoczyłam świnkę morską wodą- on to uwielbia w te upały a mi go żal jak się męczy bo ma strasznie długie włosy.

Dziewczyny, czy któraś z Was uprawia jakąś formę aktywności fizycznej ?? Bo ja się wybieram na fitness pt ,,aktywność w ciąży'' i chciałam podpytać czy któraś była.
Ja dzisiaj też sobie pozwoliłam i zjadłam zapiekankę na mieście- w życiu żadna mi tak nie smakowała. Kupiłam 0,5l zimniutkiej fanty i wypiłam niemalże duszkiem :)od razu poczułam się lepiej.

Smoniczka ja planuje kielbaske z grilla :)

co do pogody to u nas byla burza, slonce, grad, deszcz aktualnie mega duchota na dworze i wiszacy kolejny deszcz w powietrzu :confused:

dziewczyny gratuluje synkow;-)
u nas te straszny upal a mnie meczy bol glowy
patik co do dogadania sie z mezem to jako tako mam wrazenie ze czasem zyje w swoim swiecie i taki wieczny chopiec + dziecko dzisiaj probowalam go na mowic na spacer z Jula to gdzie tam spal do 12 a potem sam pojechal do mieszkania tesciow bo maja klimtyzacje a z nami stwierdzil ze nie popracuje i bedzie meczyl sie w upale a my musimy :szok: wiec znowu same:-( Jula jeszcze spi od 14.30 ja wstalam po 16

a wy znowu o jedzeniu wrrrrrr hehe

u nas dopiero obiad się kończy gotować :-D bo my w takim trochę innym systemie jedzeniowym funkcjonujemy :-D tzn. przesiąkliśmy irl przez godziny pracy jakie tu są i w południe wcinamy lunch, a pod wieczór obiad. dzisiaj mąż ma wolne więc i tak obiad jest godzinę wcześniej

reklama
Do góry