reklama
poli0105
Fanka BB :)
Witam i ja..u mnie waga stoi, ale niestety talia zanika, żadne obcisłe spodnie i spódnice nie pasuję.. Tak więc nie mam w czym chodzić hehe..Zbieram sie do rodziców na weekend, mieliśmy jechać wczoraj, ale byliśmy wieczorkiem u znajomych. Dostałam pudło gazet ciążowych do czytania Długo nie byliśmy bo mnie głowa męczyła, już chyba 5 dzień pod rząd:/
martuszka5
witam
wczoraj pisałam tu 2 albo 3 razy i ciagle wywalało mi wiadomość
kaja- uściski i zdrówka dla córeczki!
bella- przykro mi, ale trzymaj się kochana!
Byłam wczoraj na prenetalnym- wszystko ok z Moim Misiem:-) (szczegóły w watku lekarskim).
Dzis najazd rodziny - mielismy nie mówić o ciazy do połowy ciazy, ale wczoraj po badaniach oczywiście z radości wypaplałam mojej mamie. więc dziś kolej na drugich rodziców- i tyle po tajemnicy
Mi mdłosci prawie mineły i widzę po sobie ze trochę lepiej się czuję :-)
Co do mdłosci (bo pytały tu dziewczyny) to opiszę Wam krotko przypadek mojej siostry: wymiotowała strasznie. przez CAŁĄ ciążę. nawet po.....16 razy dziennie! Martwiliśmy się bo bardzo schudła, kwas foliowy zwymiotowany, zle odzywiona, kilka razy w szpitalu, bo wymiotowala krwią i odwodniona. Brała te tabletki na powstrzymanie wymiotów (mieszka za granicą więc nie wiem jakie to)- ale one jej nic nie pomagaly. Wymiotowała nawet na porodówce i jak potem mowiła, myslała ze się to nigdy nie skonczy. Kiedy synek wyskoczył- wymioty ustały jak ręką odjął. Dziecko zdrowiutkie. jej nie wyleciały ani włosy ani zęby sie nie popsuły (a jest taki strach, bo przecież ten kwas narusza szkliwo i wogóle zle odzywiona).
Tak więc jest nadzieja że nic złego się nie dzieje, pomimo że umęczyła się strasznie, i czasami organizm tak reaguje.
Ale się rozpisałam.....
wczoraj pisałam tu 2 albo 3 razy i ciagle wywalało mi wiadomość
kaja- uściski i zdrówka dla córeczki!
bella- przykro mi, ale trzymaj się kochana!
Byłam wczoraj na prenetalnym- wszystko ok z Moim Misiem:-) (szczegóły w watku lekarskim).
Dzis najazd rodziny - mielismy nie mówić o ciazy do połowy ciazy, ale wczoraj po badaniach oczywiście z radości wypaplałam mojej mamie. więc dziś kolej na drugich rodziców- i tyle po tajemnicy
Mi mdłosci prawie mineły i widzę po sobie ze trochę lepiej się czuję :-)
Co do mdłosci (bo pytały tu dziewczyny) to opiszę Wam krotko przypadek mojej siostry: wymiotowała strasznie. przez CAŁĄ ciążę. nawet po.....16 razy dziennie! Martwiliśmy się bo bardzo schudła, kwas foliowy zwymiotowany, zle odzywiona, kilka razy w szpitalu, bo wymiotowala krwią i odwodniona. Brała te tabletki na powstrzymanie wymiotów (mieszka za granicą więc nie wiem jakie to)- ale one jej nic nie pomagaly. Wymiotowała nawet na porodówce i jak potem mowiła, myslała ze się to nigdy nie skonczy. Kiedy synek wyskoczył- wymioty ustały jak ręką odjął. Dziecko zdrowiutkie. jej nie wyleciały ani włosy ani zęby sie nie popsuły (a jest taki strach, bo przecież ten kwas narusza szkliwo i wogóle zle odzywiona).
Tak więc jest nadzieja że nic złego się nie dzieje, pomimo że umęczyła się strasznie, i czasami organizm tak reaguje.
Ale się rozpisałam.....
Ania1973G
Kobitki, czy widziałyście pod naszymi wszystkimi watkami info,że moderuje nas Elżbietka ?
Nie jest z naszego wątku raczej i pierwsze słyszę że mamy kogoś kto nas moderuje... no, może ona z góry nam przydzielona ?
Laski nie wyrabiam, nic nie robię a się męczę i pocę a buuuuuuuuuuu
Nie jest z naszego wątku raczej i pierwsze słyszę że mamy kogoś kto nas moderuje... no, może ona z góry nam przydzielona ?
Laski nie wyrabiam, nic nie robię a się męczę i pocę a buuuuuuuuuuu
patik80
Dzień dobry:-)
żałuję, że nie mogę być z Wami na bieżąco, ale niestety nie mam jak:-( nawet jak coś tam przeczytam z doskoku to nie mam kiedy pisać...
bella przykro mi z powodu babci:-(
kaja zdrówka dla Julci!!!! a z emkiem się dogadaliście?
martuszka Gratuluję MISIA życzę aby stan dobrego samopoczucia trwał przez kolejne miesiące
poli współczuje tych bóli głowy mnie to samo dopada, zwariować można:-( to masz teraz lekturę do czytania, możesz nie zdążyć do rozwiązania
co do zmiany kształtów to u mnie brzuszek nagle zrobił się bardzo widoczny, a na wadze spadło, już miałam 1 kg na plusie, a teraz 2,5 kg schudłam - jem normalnie, ale od słodyczy mnie odrzuca (sama w to nie wierzę) no i pewnie ciągły ruch i gonitwa robią swoje
żałuję, że nie mogę być z Wami na bieżąco, ale niestety nie mam jak:-( nawet jak coś tam przeczytam z doskoku to nie mam kiedy pisać...
bella przykro mi z powodu babci:-(
kaja zdrówka dla Julci!!!! a z emkiem się dogadaliście?
martuszka Gratuluję MISIA życzę aby stan dobrego samopoczucia trwał przez kolejne miesiące
poli współczuje tych bóli głowy mnie to samo dopada, zwariować można:-( to masz teraz lekturę do czytania, możesz nie zdążyć do rozwiązania
co do zmiany kształtów to u mnie brzuszek nagle zrobił się bardzo widoczny, a na wadze spadło, już miałam 1 kg na plusie, a teraz 2,5 kg schudłam - jem normalnie, ale od słodyczy mnie odrzuca (sama w to nie wierzę) no i pewnie ciągły ruch i gonitwa robią swoje
eve1911
No nie mogę wręcz! Weszłam sobie na tabelkę żeby zobaczyć jak maj darling Cortina ma na imię i co widzę??
Ania - Zielona Góra. No kurka prawie Ania z Zielonego Wzgórza. No to Anuś weź mi się tu przyznaj... masz rude włoski?
A może Twój luby nazywa się Gilbert? :-):-)
I wiecie co? Głodna jestem! Wiem, wiem... nic nowego! Ale dzisiaj weekend u LadyDo więc frunę się odpicować :-) co by wstydu jej nie przynieść w razie W
Ania - Zielona Góra. No kurka prawie Ania z Zielonego Wzgórza. No to Anuś weź mi się tu przyznaj... masz rude włoski?
I wiecie co? Głodna jestem! Wiem, wiem... nic nowego! Ale dzisiaj weekend u LadyDo więc frunę się odpicować :-) co by wstydu jej nie przynieść w razie W
hej
Ania bo ta elżbietka to chyba przejściowo bo ktoś musiał wątek lutówek założyć... tak mi się wydaje, że własnie o to chodzi. ale jednak czas ustalić kto z nas się tym zajmie
nastawiam się od wczoraj na zakupy i wyjechac nie mogę bo na samą myśl o drodze przez góry wymiotuje :-( a chciałam na przecenach poszperać i małego obkupić i doopa
Ania bo ta elżbietka to chyba przejściowo bo ktoś musiał wątek lutówek założyć... tak mi się wydaje, że własnie o to chodzi. ale jednak czas ustalić kto z nas się tym zajmie
nastawiam się od wczoraj na zakupy i wyjechac nie mogę bo na samą myśl o drodze przez góry wymiotuje :-( a chciałam na przecenach poszperać i małego obkupić i doopa
Co do moderatora to laseczki... zgłaszać się ta, która chętna. Przecież któraś na pewno jest! a jak nie to demokratycznie wybierzemy i nie będzie odwołania! W dodatku głosowanie będzie jawne, żeby te które zostaną wybrane od razu się o tym dowiedziały ot co!
Na zgłoszenia czekamy do jutra. Jak się nikt nie znajdzie to założymy wątek i każda poda swoją kandydatkę. W końcu nie możemy żyć w takim bajzlu nie? Niech to ktoś z łaski swej ogarnie :-)
jest już odpowiedni wątek do głosowania! zajrzyjcie i napiszcie wasze opinie i czy się zgadzacie ewentualnie na to co tam zostało napisane
u mnie brzuszek niewielki, ale już widoczny o wiele wcześniej niż w pierwszej ciąży, ale tak podobno właśnie jest.
Ostatnia edycja:
reklama
Cortina
ta moj chlop to Gilbert nie mowilam wam ? oj ja niedobra !!!No nie mogę wręcz! Weszłam sobie na tabelkę żeby zobaczyć jak maj darling Cortina ma na imię i co widzę??
Ta a z zielonego wzgorza ale dalam do tableki ZG tak dla niepoznaki ciiii bo sie jeszcze ktos dowie kto ja naprawde
no pewnie ze mam rude wlosy ! nie wiedzialas ???
idz sie picuj Eve cosby sludzi w drodze do LadyDo nie straszyla
czesc i czolem bo sie dzis nie przywitalam ! jaka gafaaaaa
posprzatalam 2 pietra na strch nie mam sily, meza wykorzystam do tego celu
Spilam pepsi, zjadlam kawalek drozdzowki z serem i mi zleeeeeeee
czegos moje dziecko nie lubi
ide odgrzac obiad wczorajszy bo rodzina po lodowce szuka jedzenia