reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

calogera urodziłam się w Poznaniu, całe życie prawie mieszkałam pod Poznaniem :) i tak sobie wpisałam w opisie bo to jest mój dom :-) w tej chwili mieszkamy w Irlandii od kilku lat, ale wiem, że na stałe bym tu zostać nie chciała
co do twojego sposobu na mdłości - w pierwszej ciąży też tak miałam! mocno glodna to wymioty i najgorsze było jak juz nie było czym wymiotować :/ dlatego jadłam jak opętana i wtedy tak nie zwracałam hehe
teraz niestety nie ma reguły, jest o wiele gorzej niż w pierwszej ciąży...
marta ja to ci mogę podesłać trochę irlandzkiego chłodu :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia to ja poproszę tego chłodku :)u nas się jakby zachmurzyło, może wreszcie popada w nocy. Najchętniej wyszłabym na ulicę i tańczyła w deszczu :)

Ja dzisiaj w sumie zjadłam rano dwie małe kanapeczki z szynką (własnej roboty peklowany, wędzony i parzony schabik- nie mogłam się oprzeć) i koło 15 zapiekankę na mieście. Teraz niby wiem, że powinnam coś zjeść ale zrobiłam tylko herbatkę bo na nic nie mam ochoty :-/

No to po przeczytaniu was mam na hod doga, kiełbaske z grilla, fante i oczywiście rosół :D
U nas też niesamowity upał... nie lubię upałów I nawet na burze się nie zbiera :-(
calogera ja Cię bardzo proszę trzymaj upał w Gdańsku bo my 19 wybieramy się nad morze i chciałabym wreszcie się opalić nad polskim morzem :)

ooo to ja się zgadzam bo w drugiej połowie sierpnia mam zawitać do Polski i chętnie skorzystam z ciepełka - ale bez przesady - wielkie upały nie są konieczne :-D

Jak ma któraś ochotę to zapraszam na winogron:-) Mężulka odstawiłam na imprezkę więc mam chatę wolną; ] A na upały mam wiatraczek, troszkę pomaga:-)

Witam was z rana ;-) u mnie już po upałach, kropi ale mam nadzieje że się rozpogodzi. Dzisiaj wybieram się na obiad do taty z tym że to ja gotuje.
Wstałam godzinę temu a już mi się spać chce :-( zaczyna mnie dobijać to wieczne zmęczenie w ciąży.

I ja mówię dzień dobry :) U nas po nocnej burzy jakby troszkę przyjemniej się zrobiło. Mam nadzieję, że chociaż dzisiaj nie będzie upału. Dzisiaj znowu cały dzień sama i powoli łapie z tego powodu doła. Bo ile można gadać sama ze sobą albo ze świnką morską (jest dobrym słuchaczem ale tylko moje monologi wchodzą w grę)

Wszystkim świętującym dzisiaj Martom życzę zdrowych maluszków, spokojnych tygodni do rozwiązania i wszystkiego najpiękniejszego :*

Witam się i ja :)
U nas też przyjemniej chociaż nie padało
Sylwia ja mam ten sam problem Też mi się chce spać W zasadzie mogłabym tak cały dzień a może nawet tydzień
Marta-l ja dziś wyjątkowo mam męża a tak 6 dni w tygodniu gównie sama z małym, chyba że chce mi się jechać do rodziców A mały cały czas gada więc po całym dniu głowa boli...

reklama
tonka ja teraz przez dwa tygodnie ani jednego dnia nie będę go miała :( najbardziej boli w takie dni jak dzisiaj i jutro.Siedzę sama i gapię się na zmianę w monitor i telewizor. Iść nigdzie się nie chce bo w żadnej spódnicy się nie dopinam i nie mam co na siebie włożyć. Z kasą krucho więc zakupy odpadają- muszę do wypłaty poczekać bo lipiec mieliśmy obfity w niespodziewane duże wydatki :-/ ehhh marudny dzień dziś mam...

Do góry