Krisowa, położne nie polecają tych gąbek bo zbierają się na nich grzyby i bakterie.. ale jak się będzie wymieniać co jakiś czas to spokojnie myślę, można używać, na opakowaniu naszej gąbki było napisane, żeby wymieniać co 2 miesiące, a kosztowała 16 zł.
My też Adasia rzadko nosimy na rękach, on bardzo lubi leżeć na podłodze na macie i bawi się tam, albo sam jak sprzątam czy gotuję albo ze mną
turlam go albo robimy rowerek, wtedy mu opowiadam gdzie pojedziemy, i najbardziej się śmieje jak mu mówię, że do Zoo do Warszawy pojedziemy ;p
Galway pytałaś jak katar.. u nas katar został tylko mężowi, ale niezły musiał być wirus w powietrzu, bo mnie tak zmogło, że czułam ból we wszystkich mięśniach i kosciach:/ bardzo starałam się żeby Adaś nie dostał kataru, ale niestety zaraził się ode mnie, no cały dzień ze mną był, także chyba wyjścia nie było:/ ale katar u nas szybko przeszedł, dosłownie po 3-4 dniach, a u Adasia to długo dopiero go teraz puściło, wczoraj nic nie odciągałam z noska
kurczę cały tydzień ma padać, dziś u mnie pada od rana:/ czyli nici ze spaceru:/
pisałyście wcześniej o wypadaniu włosów, u mnie nie wypadały w znaczących ilościach, ale odkąd zaczęłyście o tym pisać, to wszędzie są moje włosy:/
i co do kilogramów to u mnie jest nadprogramowe 4kg i za chiny ludowe nie chcą zejść...zależy mi się wydaje, ile kto je, bo ja akurat jestem głodna średnio co 3 godz... nakarmię Adasia i zaraz sama się robię głodna:/ więc ja duuuużo teraz jem...ale jak jestem głodna długo to zaraz mnie głowa boli i słabo mi, więc wolę jeść ;p
Geniusia kciuki za Kacperka zaciśnięte, oby szybko poszło i bez fanaberii w domu