ArliJ, co do Babydream, to te różowe są sensitive, niebieskie pisze że dla niemowląt, ale nie pisze czy od pierwszego dnia, u nas było od 2 tygodnia, bo na początku rzadko kąpaliśmy i na zmianę z Oilatum Junior. Co do kwiatów, to piękny prezent-niespodzianka. Ogólnie tworzycie piękną rodzinkę. Radość i szczęście aż kipią ze zdjęć.
Cho - z Was też piękna rodzinka. Super sesja. My z drugą poczekamy aż Piotruś zacznie siedzieć, choć Mąż coś o sesji chrzcinowej wspominał.
Dagrab - te zdjęcia na trawce są cudne, a Olcia mnie rozwaliła. Piękna jest!!!
Paluszek - ja też myślałam o drugim dziecku, tylko właśnie się boję tak jak Munie, że trzeba będzie leżeć a tu pomocy nie mam
no i dodatkowo ja to trochę boidusza jestem, niby oboje pracę mamy ale boję się, że z dwójką finansowo też nie damy rady, bo co jeśli kolejna recesja przyjdzie, w pracy też plotki chodzą, że firmę do Singapuru chcą przenieść... Ale z drugiej strony lata lecą, już 31 za 3 miesiące, no i jeden bałagan, przemęczyć się i mieć z głowy.
Dee - gratki za wygraną w konkursie, minka bezbłędna, a kąpiel widać, że na prawdę sprawia jej radość. My już zaczęliśmy wanienkę do dużej wanny wstawiać, bo za każdym razem powódź była wierzganie nóżkami i rączkami.
My niestety każdą kąpiel kończymy płaczek, najpierw chyba że to już koniec wody a później jest ryk podczas nasmarowywania, bo nasz Głodomorek chce jeść!!!!
a to nasz wczorajszy obiad. UWIELBIAMMMMMM