reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

jezeli chodzi o okuliste to jak sie rejestrowałam telefonicznie tyo mnie pytali o mase urodzeniowa i o tydzien ciazy - powiedzieli ze 37 tydz to nie wczesniak, zapisalam sie prywatnie - koszt 100zl - wiec jeszcze tragedii nie bylo, ale na miejscu w przychodni cos mnie tknelo i poszlam wyjasnic to wczesniactwo i trafilam na jakas mloda dziewczyne ktora krecila nosem jak patrzyla na wypis i jej palcem pokazalam ze jest napisane wczesniactwo i stwierdzila ze ok, takze jak widac brak jasnych przepisow skutkuje tym ze wszyscy inaczej przepisy interpretuja, albo przepisow nie ma :D

reklama
Haloo rozpakowuje sie ktos dzisiaj czy nie??
Obawiam sie ze ciezka noc mnie czeka.Mala spi ... rano nie spala 2h,pozniej spacer, po nim nie spala 1 lub 2, poszla spac kolo 14 obudzila sie o 17 zjadla i momentalnie zasnela....
ide chyba ja wybudzic bo przeciez musi byc wykapana.

dagrab moaj tez ma dzis ma bardzo senny dzien spi i spi :-) i nie strasz ze noc bedzie kiepska :-p u nas poki co wszystkie nocki przespane jak na razie :-)

Dagrab Kochana, Rozpakowal sie ktos w 7h, nie mialam czasu dac znac tak szybko to sie działo. 5.30- 12.19 Piotrus wazy 3.460g 52cm, 9punktów, ledwo zdazylam na zzo bo mialam na Ip 7cm rozwarcia prawie. Ostatnia faza 19min.

GALWAYGIRL- WIEDZIALAM!!!!!!!!!!! NA CIEBIE LICZYLAM:-D i mnie nie zawiodlas, choc ty pewnie wolalas inna date:tak:
widzisz mowilam że nie znasz dnia i godziny!!!!!! gratuluje szybkiego porodu!!!!teraz czekamy na fotki

• witam jestesmy od dzisiaj w domku

• wiec akcja zatrzymala sie na 4 cm i nieszla dalej bo skurcze mialam tylko krzyzowe

• i dlatego zrobili cc

• amelka zdrowa mama sie trzyma najtrudniej wstac z lozka a tak to chodzenie luzik
    blank.gif

• urodzila sie 24.02. godzina 17.06

• 10 punktow 51cm

• 2980 przy porodzie przy wypisie 2780

galwy super..a myślałam o Tobie myjąc podłogi na kolanach:-)....ja nie czuję nic dzid skacze..kręci się..jutro do szpitala...tul małego Piotrusia...

reklama
Dzieki Dziewczyny,
Zaliczylam wczoraj 2 dluuuugie spacery, zrobiłam Mężowi ciacho i o 22 wypilam wino bezalkoholowe z 20ml rycyny, w sumie nie wiem co pomoglo, ale moje wczesniejsze skurcze na pewno bo obudzilam sie i miałam 2 skurcze co 5 min i po chwili co 4 i 3 min, położne i lekarka cudowne.

Do góry