reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

Atan gratuluje :-D
Beti beti no ktoras w marcu tez musi urodzic,tylko pamietaj masz w tyg zaczac zeby twoje wariaty wolne od szkoly mieli.
Nie ma co lutowki nasze sie rozciagnely od grudnia do marca:-)
Ja bylam przepisowa :-p

reklama
Galwaygirl gratulacje kochana! Dużo zdrówka dla Was:)

Właśnie doczytałam, że Atan też rozpakowana! Gratuluję, niech Amelka zdrowo rośnie;)

Ostatnia edycja:
Galwaygirl, Atan, gratuluję i życzę wszystkiego co najlepsze :)

Ani83 nie poddawaj się i walcz o laktację, ja też się wystraszyłam jak mała przez tydz tylko 70g przybrała, a w następnym tyg już 220g, więc może i u Ciebie kryzys w laktacji, ale nie ma się co martwić, tylko przystawiać i karmić, skoro mi się udało, to każdej się uda !! Chociaż oprócz z forum to w najbliższych wsparcia nie miałam, a już najwięcej, zebym przeszła na butle była i cały czas jest moja mama !!:wściekła/y:

Mitra to jednak nie wina octeniseptu ze kikut nie odpadl.Ale strasznie dlugo sie utrzymuje, tez by mi sie nie chcialo isc do chirurga,ale po wizycie wkoncu Tito bedzie mogl spac na brzuszku.
I tak i ne , nie używałam spirytusu przez 2 tygodnie wiec nei wiem jakby bylo gdyby szlo od początku, bo po przejściu z octeniseptu zasychało szybciej. No ale nie zaschlo, a minął juz miesiąc i Tito powinien juz dużo na brzuchu leżeć wiec nie ma juz co czekać, choc pewnie za jakies czas i tak by odpadl bo nic sie nei paprze, po prostu cholernie gruba ta pępowina. Pola miał cieniutka i odpadła po 5 dniach...no ale nie dramat, zla tylko jestem bo dodatkowa wycieczka do lekarza..:)

Witam kochane laseczki powoli powoli zaczynamy z Leoskiem powracac do normalnosci juz troszke daje mamie wolnego i moge co nieco porobic,niestety nienadrobie was kochane bo niebylo mnie miesiac czasu ,teraz tylko bede na bierzaco widze ze juz duzo nas mamusiek rozpakowanych i dobrze niech nasze pocieszki zdrowo rosna ,ja osobiscie sobie niewyobrazam zycia bez mojego malego wielkiego szczescia,powiedzcie mi kochane kto jeszcze zostal w dwupaku bo stracilam rachube?Jak tam naszej OlciLolci bb sie miewa i jak Juniorek?buziakiii ogromniaste dla was

reklama
galwaygirl to widzę, że u Ciebie też szybko poszło, ja o 2 pierwszy skurcz a o 9.50 Lena była na świecie;)- druga faza 20 minut;)

ogromne gratulacje dla Ciebie i Atana, zdrówka dla dzieciaczków i szybkiego powrotu do sił:)

Do góry