Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Betibeti a Ty nna kiedy sie nastawiasz?
:-)obacze co jutro w szpitalu powiedzą
I tak i ne , nie używałam spirytusu przez 2 tygodnie wiec nei wiem jakby bylo gdyby szlo od początku, bo po przejściu z octeniseptu zasychało szybciej. No ale nie zaschlo, a minął juz miesiąc i Tito powinien juz dużo na brzuchu leżeć wiec nie ma juz co czekać, choc pewnie za jakies czas i tak by odpadl bo nic sie nei paprze, po prostu cholernie gruba ta pępowina. Pola miał cieniutka i odpadła po 5 dniach...no ale nie dramat, zla tylko jestem bo dodatkowa wycieczka do lekarza..Mitra to jednak nie wina octeniseptu ze kikut nie odpadl.Ale strasznie dlugo sie utrzymuje, tez by mi sie nie chcialo isc do chirurga,ale po wizycie wkoncu Tito bedzie mogl spac na brzuszku.