daissy_
Fanka BB :)
Digitalis- co do pytania Twojej koleżanki... to my byliśmy na wakacjach w Egipcie i spotkaliśmy tam taką parę Polaków z który się zakolegowaliśmy i oni zostawili dwójkę dzieci dziadkom a sami pojchali na wakacje mówili, że co roku tak robią- jadą sami na 2tygodnie i szaleją, odpoczywają od dzieci. Wtedy wydawało to mi się nawet ok tylko że nie miałam dziecka. A teraz jak o tym myślę to ciary mi przechodzą bo co to za przyjemność wakacje bez dzieci? Dla nas największą radością na wakacjach w tym roku było to, że Mały był szczęśliwy bo może się w piasku na plaży poturlać, w jeziorze pochlapać. Nie wyobrażam sobie wakacji bez dziecka.
A ja wczoraj posrzątałam a dzisiaj już taki syf... soczek wylany na panele i rozmazany po calym pokoju, okruszki od biszkoptów wgniecione w kanapę i gratis dzisiaj wywalił całe opakowanie patyczków do uszu- 300szt w łazience na podłodze :-)
A ja wczoraj posrzątałam a dzisiaj już taki syf... soczek wylany na panele i rozmazany po calym pokoju, okruszki od biszkoptów wgniecione w kanapę i gratis dzisiaj wywalił całe opakowanie patyczków do uszu- 300szt w łazience na podłodze :-)