reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Digitalis- co do pytania Twojej koleżanki... to my byliśmy na wakacjach w Egipcie i spotkaliśmy tam taką parę Polaków z który się zakolegowaliśmy i oni zostawili dwójkę dzieci dziadkom a sami pojchali na wakacje :confused2: mówili, że co roku tak robią- jadą sami na 2tygodnie i szaleją, odpoczywają od dzieci. Wtedy wydawało to mi się nawet ok tylko że nie miałam dziecka. A teraz jak o tym myślę to ciary mi przechodzą bo co to za przyjemność wakacje bez dzieci? Dla nas największą radością na wakacjach w tym roku było to, że Mały był szczęśliwy bo może się w piasku na plaży poturlać, w jeziorze pochlapać. Nie wyobrażam sobie wakacji bez dziecka.

A ja wczoraj posrzątałam a dzisiaj już taki syf... soczek wylany na panele i rozmazany po calym pokoju, okruszki od biszkoptów wgniecione w kanapę i gratis dzisiaj wywalił całe opakowanie patyczków do uszu- 300szt w łazience na podłodze :-)

reklama
witam, u mnie nocka krotka, od rana gardlo boli i katar sie zaczyna, wiec dalej leze w sypialni i pije herbatjke z miodem i cytrynka.Wiec o sprzataniu nawet nie mysle.Dobrze ze wczoraj na obiad zapiekanke zobilam i jest tez na dzisiaj tylko do piekarnika elozyc :-)

Cześć
Ale miałam noc... położyłam sie kolo 23 a zasnełam o 4 i w midzy czasie naszła mnie mega ochota na Kiwi dobrze, że było w domu bo inaczej chyba bym M budziła i musiał by biec :-D

daissy_ W prawdzie to moje pierwsze dziecko wiec wszystko moze mi sie odmienic ale jak na dzien dzisiejszy takie wakacje bez dziecka to nic kropnego. Nie chce wyjsc na jakas wyrodna przyszła matke ale sadze, ze na tydzien była bym w stanie zostawic Mała z babcia bo na 2 tygodnie to juz chyba nie bardzo...Ale tak jak mowie pewnie mi sie odmieni po porodzie :-)Zreszta my i tak planujemy wakacje z Mała wiec nie mysle o tym.

hej kochane moje... rozpisałyście się tak, że nie wiem od czego zacząć nadrabianie.
Wczoraj niestety mój humor nie był spowodowany hormonami :-( od kilku dni mnie to męczy, mojego męża również. On biedny po nocach nie śpi, bo myśli spać mu nie dają. Oczywiście chodzi o pieniądze, wyjazd za granicę i w ogóle... eszz :-( ide Was nadrabiać...

Ale Wy dużo piszecie - czasem to nie nadążam czytać.

U mnie ok. Co do moich bólów zęba i dziąseł (niestety od początku ciąży się z tym męczę). Teraz tak mam - nic na to poradzić nie mogę mam brać przeciwbólowe. Wizytę u stomatologa mam w przyszłym tygodniu.

U mnie dzisiaj nocka w miarę dobrze ;) nawet się wyspałam ale mimo to nie chciało mi się rano Kuby do przedszkola zaprowadzać... jak wracałam do domku to myślałam, że nie dojdę - tak mi się ciężko już chodzi - a to dopiero 7 miesiąc. Już się boję co będzie w 8 - 9 miesiącu.

Ja też powinnam ogarnąć chałupkę i coś ugotować ale nie mam siły.

Włączcie sobie TVN od paru dni jest o ciąży, porodzie itp. hehe tak jakby to specjalnie dla Nas ;)

Zmykam, miłego dzionka

reklama
moj maly jak byl u babci na 10 dni, to bylo stanowczo za dlugo, zaczynam sie martwic czy nie bede taka toksyczna mamuska/tesciowa, bo przeciez maly juz nie jest taki maly:-D

nie mam tvn :(

Ostatnia edycja:
Do góry