reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
masz mikrofale? w podgrzewaczach trzeba wiecznie wymieniac wode, ja odstawilam w dniu zakupu kuchenki
1. szybciej
2. mniej roboty (na braki i tak nie bedziemy narzekac)
3. wygodniej

masz mikrofale? w podgrzewaczach trzeba wiecznie wymieniac wode, ja odstawilam w dniu zakupu kuchenki
1. szybciej
2. mniej roboty (na braki i tak nie bedziemy narzekac)
3. wygodniej
mam ale jakoś nie mam do niej przekonania jakoby dla dziecka było to zdrowe... :baffled: choć moze się mylę, no i nie kazdy ma mikrofalę, a z garem po koleżankach mi sie jeździć nie chce, wiec słoik, podgrzewacz i gotowe ;) choc pewnie praktyka powie co innego

Myszka 2829, dziekuje za powitanie :tak:
kilka slow o mnie, jestem mama dwoch cudownych coreczek, Marysi i Antosi. Oczekujemy trzeciego dzieciatka, ktore tez bedzie dziewczynka :-)-ma przyjsc na swiat ostatniego dnia lutego, czyli 29.02 :)
Mieszkamy od ponad 4 lat w Holandii, pracuję na pol etatu. Marysia juz chodzi do szkoly (w Holandii dzieci ida do szkoly od 4 roku zycia).
A malutka kopie i kopie mamę od srodka :)

sencilla witamy:)
Ja nie mam ani mikrofalowki ani nie planuje podgrzewacza.Dam rade:)mala ilosc wody w czajniku szybciej sie zagotuje badz podgrzeje niz mleko w podgrzewaczu, tak przynajmniej pamietam u siostry.

reklama
Do góry