reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
alez tu dziś pustki! aż nadziwić się nie mogę...

pospałam sobie dłużej i teoretycznie powinnam czuć się jak nowo narodzona, a tu po zaledwie półgodzinnym staniu nad deską do prasowania zrobiło mi się słabo do tego stopnia że musiałam się położyć, bo bym chyba zwymiotowała:szok:

no nic... odpocznę chwilę i wracam do roboty - samo się nie uprasuje, miłego weekendu dziewczyny bo widzę że chyba korzystacie;)

ja dziś leniwie, ale jakoś kiepsko się czuję. Też miałam poprasować, bo zalega mi już odkąd jestem na zwolnieniu, ale trudno, bat nade mną nie wisi, nic na siłę. Wolę już zalozyc pognieciona bluzeczkę niż się zamęczyć. A tak wogóle dzis mam nienajlepszy nastrój i nic mi się nie chce. Dobrze, że choć zupę wstawiłam. Mamy dziś na obiad barszczyk-boćwinkę z fasolą. A potem będą leniwe pierogi, ale to dopiero jak odpocznę po zjedzeniu zupy. Miłej soboty :-)

Ja tam rzygam od rana. Boże co za ciąża...nadrabiam chyba to ze w poprzedniej do Rygi jechałam tylko dwa razy, tu wychodzi na to ze jak dobrze pójdzie to dwa dni będę miała wolne od wyjazdów...

Hej :) Wczesniej napisalam wiadomosc w odpowiedzi do Digitalis ale niestety jeszcze jej nie ma... :baffled: Pojawila sie wiadomosc ze wiadomosc zostanie opublikowana po zatwierdzeniu przez moderatora czy cos takiego.. nie wiem, to chyba dlatego ze jestem nowa..

a może nie było mi dane jej zobaczyć;) nie bój żaby.... raczej moderator nie sprawdza każdej wiadomości tak od razu, może zwyczajnie coś źle się wysłało

Milcia85 witamy!
Zyje jakos ale boli mnie kazdy miesien.
Dzisiaj nad ranem dostalam pierwszego skurczu lydki. Kurcze nienawidze tego. Zaraz jade na wycene i sobie tonik kupie. Przechodzi jak reka odjal.
Dzisiaj drugie dziecko ma goraczke, mam nadzieje, ze to jakis wirus i jutro juz mu przejdzie. Karen tez w tygodniu tak miala i nastepnego dnia zdrowa (moze Manuka pomogla bo tylko tym ich lecze).
Milego weekendu!
U nas leje.

O widzę, że nie tylko ja się tak dzisiaj źle czuję... Co do nudności rano też je mam i mi słabo jest i od paru dni mam tak, że przez całe dnie mogłabym spać. Dzisiaj znów mam napad ból zęba... no ale już jest lepiej, mam dziąsła bardzo opuchnięte. W pierwszej ciąży tak nie miałam, a teraz jest wręcz odwrotnie.

Idę swoją katarynkę położyć spać... gada i gada hehe - po mamusi to ma, ja też taka katarynka byłam ;-) Ogarnę potem i też idę spać - mąż będzie około 12tej w nocy dopiero.

Odezwę się jakoś jutro, miłego weekendu Wam życzę

reklama
Dziś znów do pracy :-( wczoraj myślałam, że nie wytrzymam tych 13h :/
W tyg menago wraca z urlopu i będę z nią rozmawiać odnośnie weekendów na połówki. Dla mnie to za ciężko pracować tyle godzin.

A dziś obudziłam się z niesamowitym bólem żołądka :(

Do góry