ani83 pytałam z czystej ciekawości, bo wydatków i tak niestety mam sporo więc raczej nie kupię
trina79 u nas tez czasem zdarzają się takie "wypadki" mimo że synuś ponad rok starszy od Twojego
Grunt to żeby podejść do tego na spokojnie i nie wkurzac się na malucha bo to nie jego wina - nie zdążył i tyle. A z tym jego wstydem to może ciocia mu nagadała ostatnio i dlatego tak sie przejął? Mój synuś jak został kiedyś z dziadkiem i ufajdał niechcący koszulkę przy wysadzaniu to takiej traumy dostał że przy każdej kolejnej kupie rozbierał sie do golasa żeby nic nie pobrudzić
A do rodzeństwa się przyzwyczai, zobaczysz że jeszcze maluszka pokocha - juz Twoja w tym głowa
Luciolla z tymi ruchami to jest tak że w drugiej ciąży często czuje się wcześniej. Może dlatego że już wiesz jak to jest i co jest burczeniem w brzuchu a co ruchami:-) A tak serio to z tego co pamiętam w pierwszej ciąży to koło 16tc można pierwsze ruchy poczuć, chociaż są tacy co dopiero w 23tc coś poczują
Każdy organizm jest inny.
Milcia85 witam i gratuluję
Napisz coś więcej czy to długo wyczekiwany maluszek, czy też zupełna niespodzianka?
Ja wreszcie mam wolny weekend, więc może trochę odpocznę. Dziś co prawda pracowałam 12 godzin ale to wyszło w praniu, no i szybko zleciało. Trochę podczas pracy podśpiewywałam maluszkowi, bo ponoć już głos mamusi słyszy
No i z bardzo pozytywnych spraw to podpisałam wreszcie umowę
więc jeden problem mniej. Teraz tylko będę musiała jakoś szefowi powiedzieć o ciąży ale z tym postaram się jeszcze przynajmniej z tydzień wstrzymać, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Boje się zwyczajnie żeby nie dowiedział się od kogoś innego, bo brzuszek już powoli widać - na szczęście ludzie są bardzo niespostrzegawczy